Overclock çılgınlığı İstanbul'a geliyor...

İstanbul dev bir overclock yarışmasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Tüm detaylar burada...

Şimdi overclock zamanı!

CHIP Online'ın kapsamlı overclock rehberi için tıklayın...

Bilgisayar, grafik ve tüketici elektroniği alanlarında yenilikçi işlemci çözümleri sunan AMD Overclock - hız aşırtma meraklılarını, düzenleyeceği bir yarışma ile biraraya getiriyor. Türkiye'nin her yerinden katılımcılara açık olan ödüllü yarışma Nisan ayı içerisinde İstanbul'da gerçekleşecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler; ellerinde bulunan sistemlerle hızaşırtma alanında aldıkları önceki skorları belirterek, Türkiye'nin önde gelen Overclock-hızaşırtma web sitelerinden Hardware Arena www.hardwarena.com üzerinden başvurularını yapabilecekler. Başvurular arasından seçilecek 5 kişi, AMD ile birlikte bu heyecanı yaşayacaklar.

AirCooling-hava soğutma kategorisinde düzenlenecek yarışmada birinci gelen kişi, Overclock-hızaşırtma için özel olarak üretilen bir CPU ve 200 Euro ederinde bir çek ile ödüllendirilirken, diğer katılımcılara yarıştıkları CPU'lar hediye edilecek. Her zaman yaratıcı teknoloji çözümleri sunma ve yenilikçi adımlar atma ilkesinde hareket etmeyi amaçlayan AMD'nin, geçtiğimiz günlerde Phenom II X4 ile kırdığı bir Overclock-hızaşırtma dünya rekoru bulunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları