Oscar ödüllerinde yaşanan tokat olayı, Will Smith'i son günlerin popüler oyununa taşıdı; üstelik yine "tokatçı" olarak...

Oscar ödüllerinde Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokat, ünlü aktörü şimdi de son günlerin popüler oyununa taşıdı. Will Smith'e benzeyen bir karakter diğer oyunculara yaklaşıyor, tokadını atıyor ve gidiyor!

Bu yıl Oscar ödülleri sırasında yaşanan tokat olayı, Elden Ring içerisinde de kendine yer buldu. PvP maçlarında karşı karşıya gelmek için diğer insanların oyunlarını istila etmekle yetinmeyen oyuncular, artık Will Smith'in ünlenen tokadını taklit ediyor.

Will Smith adını taşıyan birkaç Elden Ring oyuncusu, diğer insanların oyunlarını istila ettikten sonra rakiplerine doğru yavaş yavaş yürüyor ve yavaşça uzaklaşmadan önce suratlarına bir tokat atıyor. Daha sonra oyundan ayrılıyorlar ve rakiplerini Chris Rock'a benzer bir şekilde hafif bir şok içerisinde bırakıyorlar.

Bir Reddit kullanıcısının yazdığına göre oyununda, WILL SMITH adlı bir oyuncu oyunlarını istila etti, bir avlu boyunca yürüyerek yaklaştı, tek bir yumruk savurdu ve sonra hemen dönerek uzaklaştı. Oyunda alışılan türde büyük ve süslü bir mücadele yaşanmadı ancak Oscar'daki olayın etkisini sürdürdüğü açıkça görülebiliyor.

Küçük harflerle sadece Will Smith olarak adlandırılan başka bir oyuncu da aynı davranışı gerçekleştirdi. Ancak oyundaki savaş çığlıklarından birini kullanarak işleri biraz daha ileri götürdü.

Başka bir oyuncu, bir düelloya başlamadan, rakibini yumruklamadan ve bir nefes almak için oturmadan önce Will Smith'e benzeyen bir karakteri nasıl oluşturduklarını göstererek şakanın karşı tarafını yakaladı. Ancak rakiplerinin şakadan pek etkilenmeyerek onları hemen sonra öldürmeye karar vermesi, her zaman işe yaramadığını gösteriyor.

Reddit üzerinde Elden Ring alt dizininde, kullanıcılar benzer Will-Smith görünümlü, tokat atmaya hazır oyuncularla karşılaştıklarını bildiriyor. Bu karakterleri oyununuzda görme olasılığınız yüksek olmasa da bir olasılık olduğu kesin.