OnePlus yeni bir amiral gemisine hazırlanıyor!

OnePlus 3 Plus geliyor... OnePlus, yeni bir amiral gemisi modeli sunmak için önümüzdeki yılı beklemeyebilir.

Yeni amiral gemisi çok yakında!

Yeni bir OnePlus cihazı için önümüzdeki yılın ortalarına kadar beklemeniz gerektiğini düşünüyorsanız sevindirici bir haberimiz var. Zira bazı yeni söylentiler firmanın yeni bir akıllı telefon modelinin tanıtımı için hazırlıklara çoktan başladığına işaret ediyor. Fakat bu yeni modelin OnePlus 4 yerine OnePlus 3S ya da OnePlus 3 Plus olacağı da belirtiliyor.

GizmoChina'ya konuşan güvenilir bir tedarik zincirine göre OnePlus, mevcut modeli OnePlus 3'ün tasarımında değil ama dahili bileşenlerinde bazı değişiklikler yapmayı planlıyor.

Firmanın ayrıca yeni cihazda Snapdragon 820 yerine daha hızlı olan Snapdragon 821'i tercih edeceği ve AMOLED ekranın yerine de LCD ekran getireceği belirtiliyor. Söz konusu değişikliklerin görece çok büyük olmadığını söylemek mümkün fakat aradan henüz bir yıl bile geçmediğini düşünürsek bu yeniliklerin makul olarak karşılanabileceği de söylenebilir.

Diğer yandan yeni modelin OnePlus 4 olarak adlandırılmayacağına dair iddia da elbette bu yeni cihazda çok fazla yenilik olmamasıyla bağlantılı.

Okuyucu Yorumları