OnePlus 7 Motorize Selfie Kamerası İle Gelebilir

OnePlus 7 hakkında ortaya çıkan bir iddia, Çinli telefon üreticisinin çentiği farklı bir mekanizma ile ortadan kaldıracağını söylüyor!

OnePlus, çentiği böyle kaldıracak

Twitter üzerinde yeni akıllı telefon modelleri hakkındaki dedikodular hız kesmiyor. OnePlus 7'yi gösterdiği ileri sürülen fotoğraflar, bir sonraki OnePlus modelinin OnePlus 6T'ye göre belirgin farklılıklar ile geleceğini ortaya koyuyor. Eğer bu bilgiler doğru ise, yeni OnePlus modelinin selefine kıyasla büyük ilerlemeler kaydedeceğini söyleyebiliriz.

OnePlus 7 Motorize Selfie Kamerası İle Gelebilir

Twitter üzerinde @Steven_Sbw tarafından paylaşılan iki fotoğrafta çentiği olmayan ve ön yüzünün neredeyse tamamının ekrandan oluştuğunu gördüğümüz bir akıllı telefon modeli göze çarpıyor. Telefonun ön yüzünde kamera için bir çentiğe verilmemesi elbette OnePlus'ın bir sonraki modelinde ön kameraya yer vermemeyi düşündüğü anlamına gelmiyor -doğrusu firma için kullanıcı kitlesinin büyük bir kısmını bir seferde kaybetmenin daha hızlı bir yol olamazdı. Bu sebeple bu fotoğrafa göre akla gelen ilk ihtimal, daha önce Vivo NEX modelinde gördüğümüz gibi motorize, yani gerektiği zaman kasanın içerisinden çıkan bir ön kamera mekanizmasının OnePlus tarafından da kullanılması.

Ancak bu "sızıntı"nın diğer sızıntılara kıyasla şüpheli olduğunu belirtmemiz gerek, zira bu fotoğrafları paylaşan hesabın güvenilir bir geçmişi bulunmuyor.

Samsung Galaxy S10 ve LG G8 ThinQ gibi yakın zamanda tanıtılan veya tanıtılmak üzere olan amiral gemisi modellerine göre OnePlus 7 hakkında çok az bilgi mevcut olması dikkat çekici bir durum. OnePlus'ın bir sonraki akıllı telefon modelinin 2019 yılının ilerleyen günlerinde ortaya çıkması bekleniyor, bu sebeple model hakkında MWC 2019 etkinliğinin sona ermesinin ardından daha fazla bilginin ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları