OnePlus 13'ün nasıl görüneceği internete sızdı

OnePlus da düz kenarlı telefon tasarımına geçen şirketler arasına katılıyor: OnePlus 13'ün nasıl bir tasarıma sahip olacağı internette ortaya çıktı.

OnePlus 13'ün nasıl görüneceği internete sızdı

Görünüşe göre sıradaki OnePlus amiral gemisi daha düz bir tasarıma sahip olacak. Weibo’da paylaşılan ve henüz piyasaya sürülmemiş OnePlus 13’e ait olduğu iddia edilen bir görsel, platformdan kaldırılmadan önce 9to5Google tarafından fark edildi.

Paylaşılan görsele göre telefon, son OnePlus telefonlarında bulunan kavisli kenarlar yerine düz kenarlara sahip olacak. Bu değişiklik oldukça küçük olsa da, OnePlus’ın da son telefon modellerinde düz kenar tasarımını benimseyen telefon üreticilerinin arasına katılacağı anlamına geliyor.

Mevcut akım, Apple’ın düz kenarlara sahip iPhone 12’yi piyasaya sürdüğü 2020 yılına dayanıyor. Son yıllarda, diğer akıllı telefon üreticileri de düz ekranlar ve daha az kavisli yan kenarlara sahip telefonlar üretmeye başladı. Elbette telefonunu hemen bir kılıfa yerleştirerek kullanan çoğu kişi için bu düz kenar detayı çok önemli olmayacaktır. Ancak gün boyunca telefon kullanmak zorunda olan pek çok çalışan, kenarlardaki bu ufak detayın yarattığı farklı tutuş hissini hızlı bir şekilde fark edecektir.

Her durumda, OnePlus 13'ün nasıl bir şekil alacağını öğrenmek için muhtemelen uzun süre beklememiz gerekmeyecek. Görünüşe göre şirket, yeni amiral gemisini bu ay içerisinde Çin’de piyasaya sürmeyi planlıyor.