One UI 7, Galaxy S24 Ultra'nın kaderini değiştirecek

One UI 7 güncellemesi, Galaxy S24 Ultra kamerasının kaderini baştan aşağıya değiştirecek düzeltmelerle geliyor.

One UI 7, Galaxy S24 Ultra'nın kaderini değiştirecek

Ünlü sızıntı kaynağı Ice Universe’in bildirdiğine göre, yakında kullanıma sunulacak olan One UI 7 yazılım güncellemesi, Samsung Galaxy 24 Ultra’nın arka kamera düzenini önemli ölçüde optimize ediyor ve fotoğraflar ve videolar için daha yüksek netlik sağlıyor.

One UI 7, kısmen iOS 18’den ilham alan kayda değer bir görsel revizyonu da içerecek. Diğer güncellemelerin yanı sıra daha yuvarlatılmış köşeler, daha akıcı animasyonlar ve bildirim panelinde bazı değişiklikler bekleniyor.

Samsung Galaxy S24 Ultra’nın Ağustos ayında One UI 6.1.1 ile bir kamera güncellemesi alması zaten bekleniyordu. Ancak artık iyileştirmeler bu güncellemeyle sonlanmayacak gibi gözüküyor. Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy S24 ve Samsung Galaxy S24 Plus ile birlikte yalnızca Ocak ayında piyasaya sürüldü ve sonrasında Samsung, çoğunlukla kamera güncellemelerine odaklanan çok sayıda düzeltme ve güncelleme sundu.

One UI 7 güncellemesinin tam olarak ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor ancak önce One UI 6.1.1’in sunulacağını beklememiz gerekeceği rahatlıkla tahmin edilebilir. Şirketin geliştirme çalışmalarına yakın kaynakların söylediğine göre One UI 7 hala oldukça sorunlu bir durumda ve genel kullanımına sunulması biraz zaman alabilir.