Ofiste mutlu ol: Ödülleri kazan!

Kahraman Bey'e yardım edin, Emek Pazarlama'da işleri yoluna sokun, ödülleri kazanın!

Ofiste mutlu ol!

Nexum Creative'in, Microsoft ürünlerinin doğru ve verimli kullanımını paylaşmak amacıyla hazırladığı ödüllü web sitesi www.ofistemutluol.com yayına başladı.

İş hayatının ve ofis ortamının anlatıldığı www.ofistemutluol.com sitesinde Microsoft Office ürünlerinin kullanılmadığı, işlerin aksadığı ve yolunda gitmediği ortamlarda farklı departmanlarda çalışanların sıkça karşılaştığı sorunlar gözler önüne seriliyor. Sitede MS Office ürünlerinin kullanımına ilişkin demolar ve videolarla web sitesini ziyaret edenlere önemli ipuçları ve doğru kullanıma yönelik bilgiler aktarılıyor.

Web sitesinde gerçek bir iş ortamını yansıtan bir oyun yer alıyor. Kahraman Bey'in firması Emek Pazarlama'nın üzerinde kara bulutlar geziyor. Günler verimsiz ve mutsuz geçiyor. Oyuna katılanlardan Kahraman Bey'e yardım edip Emek Pazarlama'da işlerin yoluna sokulmasına destek olunması isteniyor. Ofiste sorun yaşayan çalışanlara doğru MS Office ürününü önermeye ve onların iş yaşamında karşılaştıkları sorunları çözmeye dayanan oyunda, ofiste yer alan 12 çalışandan 6'sının yaşadığı sorunun çözülmesinden sonra yarışmaya katılmaya hak kazanılıyor.

İşte ödüller

İşte ödüller

Oyuna katılmak için formu dolduran her 25. kişi 'Oyun seti', her 50. kişi 'Oyun seti' ve 'Klavye Mouse Set', her 100. kişi ise, 'Oyun seti ve Klavye Mouse Set'in yanında 'Windows 7 t-shirtü' kazanıyor. 5 Nisan 2010 tarihinde başlayan oyun, 30 Nisan 2010 tarihine kadar devam edecek.

Nexum Creative;
Türkiye'nin ilk uluslararası interaktif ajansı olan Nexum Creative web tasarım ve uygulama, web pazarlama, içerik hazırlama ve yönetim, interaktif CD, jenerik film, 2D ve 3D animasyon, alanlarında hizmet vermektedir. Nexum Creative farklı sektörlerdeki birçok büyük firma ve markalara uzun soluklu projeler geliştirmektedir.

Ayrıntılı bilgi almak için www.nexumcreative.com adresini ziyaret ediniz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları