Nvidia, Gamescom 2024'te yeni sürprizlerini duyurdu

Nvidia, geçen aralık ayında 500'den fazla RTX destekli oyun ve uygulamayı duyurmuştu. Şimdi ise NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex ve gelişmiş ışın izleme efektlerinin hızla benimsenmesiyle RTX destekli oyun ve uygulama sayısı daha da büyüdü. İşte Nvidia'nın yeni sürprizleri...

Nvidia, Gamescom 2024'te yeni sürprizlerini duyurdu

NVIDIA, geçen aralık ayında 500'den fazla RTX destekli oyun ve uygulamayı duyurmuştu. Şimdi ise NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex ve gelişmiş ışın izleme efektlerinin hızla benimsenmesiyle RTX destekli oyun ve uygulama sayısı 600'ü geçti. Gamescom 2024'te, 20 yeni oyunun DLSS ve RTX teknolojilerini eklediği duyuruldu.

Ayrıca, NVIDIA ACE ve dijital insan teknolojilerini sergileyen ilk oyun olan Mecha BREAK ile oyunların geleceği, RTX teknolojileri ve GeForce NOW'a gelen geliştirmeler tanıtıldı. NVIDIA, Star Wars™ Outlaws için GeForce RTX 40 Serisi Paketini ve Black Myth: Wukong ile Star Wars™ Outlaws için yeni bir GeForce Game Ready Sürücüsü sundu.

20 Yeni DLSS ve RTX Destekli Oyun

Black Myth: Wukong: Çin mitolojisinde geçen aksiyon rol yapma oyunu, tam ışın izleme ve NVIDIA DLSS 3 teknolojilerini destekliyor. GeForce RTX 40 Serisi GPU'lar ve Ultimate GeForce NOW üyelerine sahip oyunculara yüksek ayarlarda oyun deneyimi sunuluyor.

Star Wars™ Outlaws: 19 Eylül'e kadar geçerli yeni GeForce RTX 40 Serisi Paketi, RTX teknolojilerini içeriyor. Işın Yeniden Yapılandırmalı DLSS 3.5, RTX Dynamic Illumination ve NVIDIA Reflex ile oyuncular daha fazla kare ve daha düşük gecikme süresi elde edebiliyor.

Indiana Jones and the Great Circle™: Bu yılın sonunda piyasaya sürülecek oyun, DLSS 3.5 ve tam ışın izleme desteğiyle sunulacak.

Dragon Age™: The Veilguard ve Dune: Awakening: Bu oyunlar, NVIDIA DLSS 3 ve NVIDIA Reflex teknolojilerini destekleyecek.

FINAL FANTASY XVI: Valisthea dünyasının ve Eikon gösterimlerinin NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLAA ve NVIDIA Reflex ile iyileştirilmiş görünümleri sunulacak. Oyuncular, oyunun 17 Eylül'deki tam sürümünden önce demosunu indirebilecek.

Yeni Oyunlar

Arena Breakout: Infinite
Black State
Concord
FragPunk
Marvel Rivals
Killing Floor 3
Mecha BREAK
Avowed
Eternal Strands
Greedfall II: The Dying World
Orcs Must Die! Deathtrap
Retrieval
Unawake
SPINE
Once Human
Wuthering Waves
Test Drive Unlimited Solar Crown
Empire of the Ants
Kingmakers

GeForce oyun sürücüsü, Black Myth Wukong, Star Wars™ Outlaws, FINAL FANTASY XVI, Concord ve Warhammer 40.000: Space Marine 2 için ilk gün desteği sağlıyor. Sürücüler NVIDIA app beta uygulamasının Sürücüler sekmesinden, GeForce Experience veya GeForce.com adresinden indirilebilir.

ACE ve Dijital İnsan Teknolojileri: Mecha BREAK

NVIDIA ACE, dijital insanları destekleyen yeni bir teknoloji paketi olarak tanıtıldı. Gamescom 2024'te, GeForce RTX™ AI PC'lerde karakterleri hayata geçiren ve daha dinamik bir oyun deneyimi sunan Mecha BREAK adlı oyun, dijital insan küçük dil modelini sergiliyor. Ayrıca, Perfect World Games, NVIDIA ACE ve dijital insan teknolojisi demosu Legends ile yeni yapay zeka destekli görüş özelliklerini tanıttı.

MediaTek İş birliği ve G-SYNC Teknolojileri

NVIDIA, G-SYNC teknolojilerini daha erişilebilir hale getirmek amacıyla MediaTek ile iş birliği yaptı. G-SYNC Pulsar, değişken yenileme hızına sahip (VRR) oyun deneyimi ve hareket netliği sağlıyor. Yeni monitörler arasında ASUS ROG Swift 360Hz PG27AQNR, Acer Predator XB273U F5 ve AOC AGON PRO AG276QSG2 yer alıyor. Ayrıca, 2560x1440 Pulsar monitörler, 360Hz yenileme hızlarına ve HDR desteğine sahip olacak.

Half-Life 2 RTX: Bir RTX Remix Projesi

Orbifold Studios, Half-Life 2'nin topluluk tarafından yeniden düzenlenmiş versiyonunu tanıttı. 100'den fazla sanatçının katkıda bulunduğu projede, RTX Remix kullanılarak malzemeler PBR özellikleriyle yeniden oluşturulmuş ve GeForce RTX oyuncularına ışın izleme, DLSS 3.5, Reflex ve RTX IO gibi teknolojiler sunuluyor.

GeForce NOW: 2.000'den Fazla Oyun ve Xbox Oturum Açma

GeForce NOW, Black Myth: Wukong ve FINAL FANTASY XVI'nın PC sürümleri için yayınlanan bir demoyu ve Xbox otomatik oturum açma özelliğini duyurdu. 22 Ağustos'tan itibaren kullanılabilir olacak bu özellik, Xbox profillerini bağlayarak 140'tan fazla PC Game Pass oyununa doğrudan erişim sağlıyor.