NVIDIA 4000 Serisi Ekran Kartlı ASUS ROG Notebook Alanlara Alan Wake 2 Hediye Ediliyor

ASUS Republic of Gamers (ROG), cihazlarıyla birlikte gelen hediyelerle oyun tutkunlarını sevindirmeye devam ediyor. NVIDIA GeForce RTX 4090, 4080, 4070 GPU'lu ASUS ROG Notebook alan herkese son dönemin popüler oyunlarından biri olan Alan Wake 2 bedava geliyor.

ASUS ROG Notebook Alanlara Alan Wake 2 Hediye Ediliyor

ASUS ROG, oyun cihazlarının yanında gelen sürprizlerle oyun meraklılarını sevindirmeyi sürdürüyor. ASUS ROG, NVIDIA GeForce RTX 4090, 4080, 4070 GPU'lu ASUS ROG Notebook alanlara son dönemin en popüler psikolojik gerilim oyunlarından Alan Wake 2 hediye ediliyor.

2010 yılında Xbox 360 ve PC için çıkış yapan Alan Wake, orijinal hikayesi ve gerilim içeren oynanışı ile oldukça sevilen bir yapım olmayı başarmıştı. Yapımın ardından Remedy Entertainment, oyunun spin-off yapımı Alan Wake: American Nightmare’ı 2012 yılında piyasaya sürmüştü ve ardından stüdyo, başka yapımlara yelken açmıştı. 2019 yılında yayınlanan Control’ün Alan Wake ile aynı evrende geçmesinin ardından oyuncular Alan Wake’in yeni yapımını heyecanla beklemeye başlamıştı. Beklentilerin ardından Remedy Entertainment, 2021 yılında Alan Wake 2 için çalışmalara başladığını duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise nihayet piyasaya çıktı ve oyuncular tarafından oldukça yüksek puanlamalar aldı.