Nubia'nın yeni akıllı telefonları Türkiye'de satışa sunuldu

Nubia, Türkiye'nin önde gelen cep telefonu operatörlerinden Turkcell ile stratejik bir iş birliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşma kapsamında, Nubia'nın V50 Vita modeli Turkcell mağazalarında; Flip 5G ve Z60 Ultra modelleri ise Turkcell Pasaj’da satışa sunulacak.

Nubia'nın yeni akıllı telefonları Türkiye'de satışa sunuldu

Nubia, Türkiye'nin önde gelen cep telefonu operatörlerinden Turkcell ile stratejik bir iş birliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşma kapsamında, Nubia'nın V50 Vita modeli Turkcell mağazalarında; Flip 5G ve Z60 Ultra modelleri ise Turkcell Pasaj’da satışa sunulacak.

ZTE Mobil Cihazlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Jiade Zhu, "En yeni akıllı telefonlarımızı Türkiye'deki kullanıcılarla buluşturduğumuz bu lansmanda Turkcell ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz" dedi. Zhu, Flip 5G, Z60 Ultra ve V50 Vita'nın sahip olduğu teknolojik özelliklerle dikkat çekeceğini ifade etti.

Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal ise, "Nubia'nın yeni akıllı telefon modellerini müşterilerimizle buluşturmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu iş birliği, müşterilerimize en güncel teknolojileri sunma hedefimizle örtüşüyor" şeklinde konuştu.

Nubia Z60 Ultra: Gerçek tam ekran tasarımı ve beşinci nesil ekran altı kamera teknolojisiyle öne çıkan Z60 Ultra, kullanıcılarına yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video çekimi imkânı sunuyor. OIS destekli üçlü arka kamera kurulumu ve ekran altı ön kamera özellikleri ile donatılan cihaz, Snapdragon™ 8 Gen 3 çipseti, 6.000 mAh pili ve IP68 sınıfı toz ve su geçirmezlik özellikleri ile dayanıklı bir kullanım sağlıyor.

Nubia Flip 5G: Katlanabilir ekranı ve dayanıklı mekanizmasıyla dikkat çeken Flip 5G, 6,9 inç 120Hz ultra net esnek iç ekranı ve çok işlevli dış ekranı sayesinde kullanıcıların telefonu açmadan çeşitli uygulamalara erişmesine olanak tanıyor. 50MP çift arka kamera ve çok açılı gezinme özelliği ile çeşitli açılardan fotoğraf çekme imkânı sunuyor. Cihaz, Qualcomm® Snapdragon™ 7 Gen 1 çipset ve 4310 mAh pil ile donatılmıştır.

Nubia V50 Vita: 6,75 inç HD+ ekranı ve 90 Hz yenileme hızıyla akıcı bir görsel deneyim sunan V50 Vita, 5200 mAh piliyle uzun süreli kullanım sağlıyor. 22,5 W hızlı şarj desteğiyle de pilin kısa sürede dolması mümkün. Cihaz, 50MP ultra net üçlü kamera kurulumu ve 8MP ön kamera ile donatılmış olup, 6GB + 6GB dinamik bellek ve 128 GB depolama alanı sunuyor.

Her bir model, farklı kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanmıştır:

Flip 5G

Ekran: 6,9 inç 120Hz ultra net esnek iç ekran ve çok işlevli dış ekran.
Kamera: 50MP çift arka kamera ile her iki ekranda görüntü izleme imkanı.
Performans: Qualcomm® Snapdragon™ 7 Gen 1 çipseti ve 4310 mAh pil.
Özellikler: Katlanabilir tasarım ve çok açılı gezinme ile kullanıcı dostu fotoğrafçılık deneyimi.

Z60 Ultra

Ekran: Gerçek tam ekran tasarımı.
Kamera: OIS destekli üçlü arka kamera ve ekran altı ön kamera ile yüksek çözünürlükte fotoğraf ve video çekimi.
Performans: Snapdragon™ 8 Gen 3 çipseti, 6.000 mAh pil ve IP68 sınıfı toz ve su geçirmezlik.
Özellikler: Beşinci nesil ekran altı kamera teknolojisi.

V50 Vita

Ekran: 6,75 inç HD+ ekran ve 90 Hz yenileme hızı.
Kamera: 50MP ultra net üçlü arka kamera ve 8MP ön kamera.
Performans: 5200 mAh yüksek kapasiteli pil ve 22,5 W hızlı şarj desteği.
Özellikler: 6GB + 6GB dinamik bellek ve 128 GB depolama alanı.