Nothing'in akıllı telefon ve kulaklık pazarında en hızlı büyüyen marka olduğu açıklandı

İngiliz akıllı telefon markası Nothing, bilinen araştırma şirketi Canalys’ın son raporuna göre; dünya genelinde akıllı telefonlar ve kablosuz kulaklıklar kategorisinde 2024’ün ikinci çeyreğinde en hızlı büyüyen marka oldu.

Nothing'in akıllı telefon ve kulaklık pazarında en hızlı büyüyen marka olduğu açıklandı

Evofone güvencesiyle Türkiye’de faaliyet gösteren İngiliz akıllı telefon markası Nothing, bilinen araştırma şirketi Canalys’ın son raporuna göre; dünya genelinde akıllı telefonlar ve kablosuz kulaklıklar kategorisinde 2024’ün ikinci çeyreğinde en hızlı büyüyen marka oldu.

Teknoloji pazarına yönelik global araştırmalar gerçekleştiren Canalys şirketi, 2024 yılının ikinci çeyreğine ve yarıyılına dair raporunu yayınladı. Raporda, Nothing’in yükselen satış grafiği öne çıkarken 2024’ün ikinci çeyreğinde en hızlı büyüyen marka olduğu da açıklandı.

Londra merkezli şirket Nothing, akıllı telefon pazarında 2023 yılına kıyasla 2024’ün 2. çeyreğinde yıllık yüzde 693, 2024’ün ilk yarısında da yüzde 246 yıllık büyüdü. Büyümeyi, şirketin kurucusu Carl Pei, attığı tweet'le bu şekilde kutladı:

"Nothing'in akıllı telefonlar ve kablosuz kulaklıklar alanında dünyanın en hızlı büyüyen markası olduğunu paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Akıllı telefonlar:

  • 2024'ün 2. çeyreğinde yıllık %693 büyüme
  • 2024'ün ilk yarısında yıllık %246 büyüme
  • 2024'ün ilk yarısında İngiltere, Japonya, Suudi Arabistan ve Hindistan'da en hızlı büyüyen marka

Kablosuz kulaklıklar:

  • 2024'ün 2. çeyreğinde %769 yıllık büyüme
  • 2024'ün ilk yarısında %331 yıllık büyüme
  • 2024'ün 2. çeyreğinde ABD, Fransa, İspanya, Hollanda ve İtalya'da en hızlı büyüyen marka

Veriler, önde gelen küresel teknoloji pazarı analist firması Canalys'ten alınmıştır. Takımımla gurur duyuyorum ve bundan sonraki aşamayı sabırsızlıkla bekliyorum!"