Nothing Phone 2a'nın sızdırılan görüntüleri, ikonik tasarımın değiştiğini gösteriyor

Nothing Phone 2a yakın zamanda piyasaya sürülecek olsa da sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Yeni ortaya çıkan bir görüntü, Nothing Phone 2a'nın serinin imzası niteliğindeki arka glif ışığına sahip olmadığını gösteriyor.

Nothing Phone 2a'nın sızdırılan görüntüleri, ikonik tasarımın değiştiğini gösteriyor

Yakın zamanda ortaya çıkan bir sızıntı, yaklaşmakta olan Nothing Phone 2a'nın şaşırtıcı bir tasarım tercihinde bulunarak serinin imzası niteliğindeki arka glif ışığını kaldırabileceğini gösteriyor.

SmartPrix, görüntünün "resmi bir basın render'ı" olduğunu iddia ediyor ve görüntüde ışığın olmadığı açıkça görülüyor. Ayrıca cihazın Nothing Phone (2)'nin giydirilmiş bir versiyonu gibi göründüğü belirtiliyor.

Bu görüntünün gerçek olduğunu varsayarsak, gliften vazgeçmek garip bir seçim gibi görünüyor. Bu sadece markanın imza stili olmakla da kalmıyor. Şirket, daha öncesinde üçüncü taraf geliştiricilere Nothing'in mobil cihazındaki arka ışığı nasıl kontrol edeceklerini gösteren bir Glyph Developer Kit duyurmuştu. Başlangıçta bu yeni keşfedilen yardımcı programın Phone (2a)'yı da kapsayacağı düşünülüyordu, ancak görünüşe bakılırsa durum böyle değil.

SmartPrix, bu değişikliklerin şirketin işin kolayına kaçmasının sonucunda ortaya çıkmış olabileceğine dikkat çekiyor. Nothing Phone (2a)'nın orta sınıf olması planlandığından eski Phone (2) kadar güçlü olmayacak. Dolayısıyla glifin kaldırılacak özelliklerden biri olması muhtemel.

Bununla birlikte, X üzerinde dolaşan ikinci bir sızıntı olduğunu da belirtmek lazım. Sektörün içinden bir başka isim olan Abhishek Yadav, Phone (2a) olduğunu iddia ettiği cihazın bazı görüntülerini yayınladı.

Phone (2)'den farklı olarak lensler üst kısma yakın bir yerde yatay olarak yan yana duruyor. Ek olarak, Yadav'ın gönderisinde Phone (2a) için teknik özellikler de listeleniyor ve telefonun 6,7 inç Full HD Plus (2.220 x 1.080 piksel çözünürlük) AMOLED ekrana sahip olabileceği ve MediaTek Dimensity 7200 yonga setiyle çalışabileceği söyleniyor. Arka tarafta ise 2 adet 50MP lens, ön tarafta 32 MP selfie kamerası bulunuyor.