Norton 2011 tam puan aldı!

Siber Saldırılara etkin koruma: Norton Internet Security ve Norton Antivirus 2011...

Norton tam puan aldı!

Dünya genelinde kullanıcıların %65'inin siber suç aktivitelerinin kurbanı olması, saldırılara karşı en kapsamlı ve en etkin koruma çözümü arayışını geçmişe oranla çok daha önemli bir boyuta taşıdı.

Dennis Labs tarafından gerçekleştirilen yeni bir testte %100 koruma puanı almayı başaran tek güvenlik seti Norton Antivirus ve Norton Internet Security (Norton İnternet Güvenliği) çözümlerinin 2011 versiyonlarının kullanıcıların erişimine hazır olduğu Symantec Norton tarafından duyuruldu.

Dennis Labs'tan gelen yeni üçüncü parti test verilerine göre Norton, gerçek dünya tehditleri saptama testlerinde ilk sırada yer alan çözüm olmasının yanı sıra, %100 koruma puanını alan tek üretici olarak da prestijine güç katıyor. Dennis Labs, Anti-Malware Testing Standards Organization (AMTSO) - Zararlı Kodlara Karşı Test Standartları Organizasyonu tarafından incelenen ve %100'lük bir oranla uygun ve güvenilir bulunan gerçek dünya güvenlik testi yöntemini kullanıyor. Buna ilaveten, AV-Test.org tarafından yürütülen bir başka test sonucuna göre ise Norton 2011 çözümleri, tehdit saptama ve iyileştirme alanındaki rekabetçi 12 güvenlik sunumu ile liderliğini sürdürüyor.Norton ayrıca, bağımsız güvenlik test organizasyonu AV-Comparatives tarafından yürütülen incelemelerde hem saptama hem de iyileştirme alanlarında en yüksek puanları alan üretici firma oldu.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları