Nintento Wii ne kadar ucuzluyor?

Nintendo Wii'yi sevenler, Wii'nin düşüşüne bayılacak! İşte domino etkisinin sonuçları...

Nintendo Wii düşüşte!

Sony, Gamescom etkinliğinde sadece yeni PS3 Slim'i duyurmakla kalmamıştı, oyun konsolunun fiyatını da 299 Dolara düşürmüştü. Sadece bir hafta sonra Microsoft da Xbox 360 Elite'in fiyatını düşürmüştü. Şimdiyse sırada Wii var: Bu ayın sonunda Wii'nin fiyatı yüzde 20 oranında düşecek.

Konsol fiyatları domino taşlarına benziyor: Birisi düştüğünde diğerleri de beraberinde düşüyor. MS Xbox 360, Sony PS3'ten her zaman daha ucuzdu; ta ki Gamescom'da yapılan fiyat indirimine kadar. Microsoft mevcut düzeni bozmamak için buna uygun tepkiyi gösterdi. Fakat bunun sonucunda Xbox 360 Elite ile Nintento Wii'nin fiyatı aynı seviyeye gelmiş oldu ve Nintendo taşının da düşmesi gerekti.

Nintendo'nun oyun konsolunun fiyatı artık 199 Dolar. Firma haberi yaptığı bir basın açıklaması ile doğruladı. Açıklamaya göre yeni fiyat 2 Ekimden itibaren süresiz olarak 199 Dolara düşürülecek. Önceki fiyatıyla da oyun konsolları arasında en çok satan olduğunu göz önünde bulundurursak yeni fiyat bu başarıyı daha da körükleyecektir.

Okuyucu Yorumları