Netflix'ten, 2024'ün en iyi iki yeni dizisi hakkında harika haberler geldi

Netflix, 2024'te büyük beğeni toplayan Supacell ve The Gentlemen dizilerinin ikinci sezonlarını onayladı. Her iki dizi de hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumlu tepkiler alarak yayın platformunda uzun süre popülerliğini korumuştu.

Netflix'ten, 2024'ün en iyi iki yeni dizisi hakkında harika haberler geldi

Supacell ve The Gentlemen için ikinci sezon onayları geldi! Aslında bu kararın sürpriz olmadığı söylenebilir. Her iki dizi de Netflix'in ABD ve dünya çapındaki listelerinde haftalarca üst sıralarda yer aldı.

İngiliz süper kahraman dizisi Supacell, ilk yayınlandığından neredeyse iki ay sonra bile Rotten Tomatoes'ta %100 eleştirmen puanını koruyor. Ancak Netflix’in ne yapacağını önceden kestirmek her zaman mümkün değil.

Eleştirmenler de, izleyiciler de beğendi

Theo James “The Gentlemen” filminde. Görsel kaynağı: Netflix

Supacell ve The Gentlemen hakkında bildiğimiz şey, her iki dizinin de hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından beğenildiği. Her iki dizi de hikayelerini zorlamadan anlatmayı başardı ve tatmin edici bir sezon finali yaparak tamamlanabilirdi. The Gentlemen dizisi, 2025'te yeni sezon çekimlerine başlayacak. Dizi, birçok sürpriz ve entrika ile hikayesini etkileyici bir şekilde sonlandırdı, ancak izleyiciler Theo James'in canlandırdığı Eddie Horniman karakterinin gelecekte neler yapacağını merak ediyor.

Eddie, sezon boyunca Kaya Scodelario'nun canlandırdığı mirasçı Kaya Scodelario'nun yönettiği kenevir operasyonundan ailesini ve servetini kurtarmak için mücadele etti. Bu süreçte, gangster gibi yaşamaktan hoşlandığını ve bu alanda başarılı olduğunu keşfetti.

"Nasıl biteceğini biliyorum"

Beş süper güç sahibi Güney Londralının hikayesi olan Supacell, oldukça çarpıcı bir şekilde sona erdi. Michael, diğer süper güçlere "Geri döndüğümde, hepsi cezasını çekecek" diye meydan okudu. Bahsettiği kişiler, süper güç sahiplerini takip eden karanlık bir örgüttü. Rapman, Netflix'in Tudum sitesine "Hikayemi her zaman üçüncü sezon için planladım" dedi ve devam etti: "İkinci sezonun nasıl biteceğini biliyorum. Bu hikaye için yıllardır kafamda tasarladığım şeyler var, bu yüzden hazırım."

netflix