Netflix'ten 2 büyük oyun bombası birden

Netflix, yeni oyunları Squid Game: Unleashed ve Monument Valley 3'ü Gamescom 2024'te duyurdu. İşte bu iki bomba oyun hakkında bildiklerimiz ve çıkış tarihleri.

Netflix'ten 2 büyük oyun bombası birden

Gamescom 2024 sırasında Netflix, her ikisi de bu yılın sonlarında Netflix’te yayına girecek olan yeni oyunları Squid Game: Unleashed ve Monument Valley 3’ü tanıttı. Squid Game: Unleashed için kesin bir tarih verilmezken, Squid Game dizisinin 2. sezonunun 26 Aralık 2024’te başlayacağı ve 3. sezonun 2025’te geleceği tekrar edildi. Şimdilik sadece bir tahmin olsa da, oyunun ikinci sezona eşlik etmesi mümkün olabilir.

Squid Game: Unleashed

Squid Game: Unleashed oyuncuları, dizideki zorlukların yanı sıra bazı yeni zorluklara da meydan okuyacakları 32 oyunculu bir “parti royale” oyununda yarışacaklar. Çok oyunculu modda arkadaşlarınızla takım kurabilecek ve günlük görevler ve etkinlikler aracılığıyla ödüller kazanabileceksiniz.

Netflix Oyun Stüdyosu Boss Fight’ın Kreatif Başkanı Bill Jackson, “popüler dizi ve filmlere dayalı oyunlar yapmak, Netflix’te sahip olduğumuz en heyecan verici fırsatlardan biri” dedi ve devam etti: “Hayranlara Squid Game evrenini deneyimlemenin yeni bir yolunu sunmaktan heyecan duyuyoruz ve bu yol, dizinin yürek hoplatan aksiyonunu oyunun sürükleyici heyecanıyla birleştiriyor.

Monument Valley 3

Monument Valley 3’ün ise 10 Aralık’ta çıkması planlanıyor ve 2017’den bu yana sunulan ilk bölüm olacak. Netflix’in söylediğine göre bu yeni bölüm, oyunda ilerleyebilmek için bulmacaları çözmeniz gereken şimdiye kadarki en büyük Monument Valley hikayesi olacak.

Monument Valley 3 Oyun Direktörü Jennifer Estaris, yaptığı konuşmada “Monument Valley, minimalist tasarımın gücünden oyunun basitliğine ve etkileşimli hikaye anlatımının duygusuna kadar oyunlarda mümkün olanın sınırlarını zorlayan bir oyundur” dedi ve devam etti: “Hedefimiz, geliştirdiğimiz şimdiye kadarki en büyük Monument Valley oyunumuzu mümkün olduğunca çok insana ulaştırmak olduğu için, oyunu üyeliklerinin bir parçası olarak dünya çapında yüz milyonlarca oyuncuya sunmak için Netflix ile ortaklık kurduk.

Monument Valley 1 ve Monument Valley 2, sırasıyla 19 Eylül ve 29 Ekim’de Netflix’te yayımlanacak. Yayın devi, platformunun Monument Valley serisinin tamamını oynayabileceğiniz tek platform olacağını belirtiyor.