Netflix yapımı Bird Box'ın devamı geliyor!

Bird Box, hayret verici sonu ile pek çok kişiyi meraka boğdu. Tüm cevapları almak istiyorsanız, size müjdeli bir haberimiz var.

Bird Box 2 Geliyor!

Josh Malerman'ın 2014 yılındaki romanından uyarlanan ve 2018 yılı sonunda Netflix platformunda gösterime giren Bird Box'un, devam filminin yolda olduğu resmen doğrulandı.

Bird Box'da; Oscar ödüllü oyuncular Sandra Bullock, John Malkovich ve Sarah Paulson'un yanı sıra popüler oyuncular Jack Weaver, Rosa Salazar, Tom Hollander, Gotham ve Law and Order serisinden tanıdığımız BD Wong yer alıyordu. Eser, Susanne Bier tarafından yönetildi.

Kıyamet sonrası bir ortamda hayat bulan filmde, Sandra Bullock'un canlandırdığı Malorie; dışarıya çıkmak ve yiyecek bulmak zorunda kaldıklarında göz bandı takıyor ve çocuklarına göz bandı taktırıyordu. Zira dışarıdaki karanlık varlıklara çıplak gözle bakan herkes, mutlak delirmeye mahkumdu.

Filmin sonunda cevaptan çok soru ile karşılaştık. Neyse ki; yakında piyasaya sürülecek devam filmi ve kitaplarla tüm sorular cevap bulacak.

Kitabın yazarı Josh Malerman, "Her ne kadar Malorie'nin çocuklarını çok ciddiye alsam da, odaklandığın karakter daime Malorie oldu. Yeni filmde gerek Malorie'ye, gerekse şeytani varlıklara odaklanacağız ve pek çok gizemin üzerindeki gölgeyi kaldıracağız." açıklamalarında bulundu.

Josh Malerman'ın devam kitabı 1 Ekim 2019 tarihinde "Malorie" ismiyle yayınlanacak. Netflix, dijital platforma yansıyacak devam filmi için de onay verdi. Bununla birlikte, devam filminin beyaz cam ile kesin olarak hangi tarihte buluşacağı belirlenmedi. Göz bantlarınızı çıkarmaya hazır olun.

Okuyucu Yorumları