Netflix dizisinden esinlenen bu dikkat testini 37 saniyeden kısa sürede çözmelisiniz

Popüler Netflix dizisi Bridgerton'dan esinlenen yeni bir dikkat testini 37 saniyeden daha kısa sürede çözebiliyorsanız, zihinsel yetenekleriniz diğer insanlara oranla daha yüksek seviyede demektir.

Netflix dizisinden esinlenen bu dikkat testini 37 saniyeden kısa sürede çözmelisiniz

Netflix'in popüler Bridgerton dizisinden esinlenen yeni bir zeka oyunu, dizideki karakterin nişan yüzüklerinden birini kullanıyor.

Colin Bridgerton, Penelope Featherington'a inci ve elmaslardan oluşan göz alıcı bir yüzükle evlenme teklif etmişti. Bulmacada düzinelerce regency tarzı inci yer alıyor, ancak aralarında oyuncuların bulması gereken tek bir değerli yüzük gizli.

Ortalama bir insanın bu yüzüğü bulması 37 saniye sürüyor. Peki siz yüzüğü daha hızlı bulabilir misiniz? Cevabı en aşağıya bıraktık ancak cevaba bakmadan önce bulmacayı kendiniz çözmeye çalışabilirsiniz.

Bulmacadaki göz alan etkileyici inciler ve mücevherler, insan beyninin hedefi bulmasını zorlaştırıyor. Dolayısıyla, zihninizi bu parıltılı incilerin etkileyici görüntüsünden uzaklaştırıp hedefe odaklanmanız gerekiyor. Zihnini bu şekilde kontrol edebilenler ise cevabı bulmayı başarabiliyorlar.