Netbook fiyatına dizüstü!

Haier 'Netbook fiyatına notebook' vaat ediyor. İşte AMD işlemcili, Linux ile gelen dizüstü...

Netbook fiyatına dizüstü!

Haier'in Türkiye distribütörü olan DataStar, Haier T5B model notebook'u satışa sundu. Özellikle ev kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayabilen ürünün fiyatı ise netbook'larla yarışıyor ve sadece 399 dolar.

Özellikle notebook almak isteyip alamayan kitleyi hedefleyen DataStar, 'Netbook fiyatına notebook' sloganıyla isteyen herkesi notebook sahibi yapmayı hedefliyor.

Haier T5B model notebook başta ev kullanıcıları olmak üzere taşınabilir bilgisayarda çok özel uygulamalar çalıştırmayan tüm kullanıcıların gereksinimlerini karşılayabilen teknik özelliklere sahip. AMD Athlon64 (1.6MHz) işlemci, 15.4 inç parlak renkli ekran, bütünleşik 1.3M piksel video kamera, bluetooth gibi özellikleri bulunan ürün Linux işletim sistemiyle geliyor.

Haier notebook'ların uygun fiyata üstün kalite arayan tüketicilerin tercihi olacağını belirten DataStar Ürün Müdürü Mahmut Ulucan, önümüzdeki günlerde benzer fiyatlarla farklı model Haier notebook'ların da satışına başlayacaklarını açıkladı.

Teknik özellikler

Teknik özellikler

Haier T5B model notebook'un bazı teknik özellikleri ise şöyle:

- 15,6" Parlak WXGA HD LCD Ekran (1366x768)
- AMD Athlon64 TF-20 İşlemci (1.6GHz)
- RS680 + SB600 Chipset
- 1GB DDR2 RAM (Max: 4GB)
- 160GB SATA sabit disk
- ATI RadeonTM X1270 256MB ekran kartı
- High Definition Audio Controller Ses Sistemi
- DVD Super Multi sürücü
- 10/100Mbps Base-T Ethernet
- Wireless LAN (802.11 b/g/N)
- Entegre 1.3M piksel video kamera
- Bluetooth V2.1 + EDR Module
- 1 x HDMI port
- 7-in-1 kart okuyucu
- PCMCIA Express Card (54/32)
- 6 hücreli batarya
- Linux işletim sistemi
- Entegre Sayısal Tuş Takımlı Q Türkçe Klavye
- Fiyat: 399 USD+KDV

Yetkili Firma: DataStar, 0216-544 1200 www.datastar.com.tr

Haier ve DataStar

Haier ve DataStar

Haier hakkında:

Birçok araştırmada Çin'in en değerli markası seçilen Haier, dünyanın en büyük dört beyaz eşya üreticisinden biri. Özellikle Amerikan ve Çin pazarlarında beyaz eşya alanında önemli paya sahip olan Haier, beyaz eşyanın yanı sıra elektronik, PC, notebook, netbook, cep telefonu ve klima alanlarında da üretim yapıyor. 29 üretim tesisi, 8 kapsamlı Ar-Ge merkezi, dünya genelinde 50 binin üzerinde çalışanı ile uluslararası dev bir şirket olan Haier, Forbes dergisinin 'Dünyanın En Saygın 600 Şirketi' sıralamasında 2008 yılında Çin'de 1'inci, dünya genelinde ise 13'üncü sırada yer aldı.

DataStar hakkında:

2008 yılı sonunda kurulan DataStar Bilgi Teknolojileri A.Ş., notebook ve tüketici elektroniği başta olmak üzere her türlü BT (bilgi teknolojileri) ürününün ithalatı ve yurt içinde dağıtımını yapmaktadır. Merkezi İstanbul'da olan şirketin Ankara ve Bursa'da şubeleri bulunmaktadır. Müşteri memnuniyetini amaç edinmiş olan şirket, 2 binin üzerindeki bayisi, 50'nin üzerindeki yetkili teknik servisi ile Türkiye'nin her yerine ulaşan bir satış ve hizmet ağına sahiptir. Deneyimli kadrosu ve yaygın hizmet ağı nedeniyle anahtar teslimi projeler de gerçekleştiren şirket, yurtdışı pazarlarda da etkin olmayı hedeflemektedir.

Marka ve ürün portföyünü sürekli genişleten şirket Notebook, Netbook, LCD Monitör, Projeksiyon cihazı, , Network ürünleri, Yazılım, Ses sistemleri, Multimedia ürünleri, Yazıcı, Çevre birimleri ve Tüketici elektroniği alanlarında Haier, Lacie, PQI, Biostar, TrendMicro, TP-Link, Asrock, KTC, Promex gibi güçlü markaların distribütörlüğünü; HP, Dell, Acer, Samsung, Intel, Asus, Toshiba, Kingston, Lenovo ve Microsoft gibi güçlü markaları ise yurtiçinden alıp dağıtıcılığını yapmaktadır. www.datastar.com.tr

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları