Near Protocol, FireBlocks ile Ortaklığını Duyurdu

NEAR Foundation, kurumsal müşterileri için Fireblocks ile iş birliği yaptı.

Near Protocol, FireBlocks ile Ortaklığını Duyurdu

Kripto para ekosisteminde yapılan ortaklıklar, piyasanın daha hızlı bir şekilde büyümesini sağlıyor. Kripto piyasasında sıkça gördüğümüz bu ortaklıklar endüstri için büyük önem arz ediyor. Bu kez NEAR Vakfı, Fireblocks ile iş birliği yaptı.

Fireblocks CEO’su Michael Shaulov, Blockchain ekosisteminde DeFi’ye erişme konusundaki kurumsal iştahın artacağını söyledi. Yeni entegrasyonun Fireblocks’un Blockchain ağını genişletmesini sağlayacağını da sözlerine ekledi. Yani kurumsal müşteriler DeFi ve Web3’e daha fazla erişim sağlayacak.

Ayrıca belirtmek gerekirse temmuz ayının başlarında SIX Digital Exchange (SDX), Fireblocks ile stratejik bir iş birliği geliştirdiğini açıklamıştı.

Son olarak NEAR’ın durumuna bir göz atalım. CoinGecko verilerine göre; haberin yazımı esnasında NEAR 4.08 dolardan işlem görüyor.

Fireblocks CEO'su Michael Shaulov, konu hakkında şu ifadelere yer verdi:

"Büyük blok zinciri ekosistemlerinde DeFi'ye erişme konusundaki kurumsal iştah sadece artacak. Fireblocks üzerinde NEAR ile yeni başlatılan entegrasyon, kurumsal müşterilerin katılabileceği blok zincirleri, DeFi ve Web3 uygulamaları ağını genişletmeye devam etmemizi sağlayacak. Kripto ürünleri oluşturmak ve bunlara erişmek için en güvenli platform olarak yol göstermeye devam etmeyi umuyoruz. küresel kripto sermaye piyasaları”

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.