NAS200 ile medya dosyalarınız için depolama

NAS200, video, fotoğraf, müzik ve diğer tüm elektronik dosyalarınıza ağdan ulaşım imkanı veriyor

Ağda medya deposu

Eğlencenizi Linksys NAS200'te saklayınDijital fotoğraf makineleri ve kameraların yaygınlaşması bireysel olarak üretilen içerik miktarında büyük bir artışa neden oldu ve bu artış tüm hızıyla sürüyor. Müzik arşivi, DivX filmler ve ihtiyaç duyduğunuz diğer dosyalar da eklendiğinde bireysel depolama ihtiyacı önem kazanıyor. Bu ihtiyacı gören Linksys, ev ve küçük işletmelere yönelik ağ depolama ürünü NAS200'ü duyurdu.

Ethernet üzerinden ev veya işyeri ağınıza bağlayabileceğiniz Linksys NAS200'e tüm video, fotoğraf ve müzik arşivinizi aktarabilir, dosyalarınızı depolayabilirsiniz. Arşivinizdeki videolarınızı izlemek veya şarkıları dinlemek istediğinizde ise yapmanız gereken tek şey PC'niz üzerinden Linksys NAS200'e erişerek seçtiğiniz videoyu oynatmak veya müzik parçasını çalmak.

NAS200 üzerinde bünyesinde bulunan MediaServer desteği ise video ve müzik parçası gibi dijital medyalarınızı bir bilgisayara ihtiyaç duymadan UPnP destekli cihazlarda (Ör: Linksys marka dijital oynaticilar Kiss1600, DMA2100 ve DMA2200 veya UPnP destekli TV) oynatabilirsiniz.

Evde olmadığınız zamanlarda dosyalarınıza erişmek istediğinizde ise Linksys NAS200 size internet üzerinden erişim imkanı sunuyor. İnternet üzerinden erişim için yapmanız gereken ise cihazı ADSL modeminize veya bir router cihazına bağlamanız. Bağlantı sonrasında dünyanın neresinde olursanız olun evinizdeki dosyalarınıza bir web browser veya ftp üzerinden erişebilirsiniz. Böylece dijital medyalarınızı ağ veya internet üzerinden yedeklemeniz de mümkün.

Teknik özellikler

Teknik özellikler

Teknik özelliklerNAS200, iki adet SATA yuvası, 2 adet USB ve bir adet de Ethernet bağlantısıyla birlikte geliyor. Üzerinde sabit disk bulunmayan NAS200, dosyalarınızı SATA yuvalarına takacağınız 3.5 inçlik sabit disklerde saklıyor. Disklerin kapasitesini ise siz belirliyorsunuz. 2 adet USB yuvasına ise taşınabilir disk veya flash hafıza takabilirsiniz.

17x11.4x19.5cm boyutlarına sahip olan Linksys NAS200, şık tasarımı ve 209$+KDV fiyatı ile sadece bireysel kullanım için değil ofis kullanımı için de ideal bir ürün. Cihaz ile birlikte gelen 'Tek Tuşla Yedekleme' özelliği ile bilgisayarınızın yedeğini almanız da mümkün.

Teknik özellikler

Okuyucu Yorumları