Mushkin ürünleri artık orada

Dünyanın en büyük bellek üreticilerinden Mushkin, Türkiye'de önemli bir atılım yaptı...

Mushkin ürünleri artık orada

Dünyanın en büyük bellek üreticilerinden olan Mushkin, Türkiye'nin önde gelen teknoloji dağıtıcılarından Bilmaks Bilgisayar Ltd. Sti. ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Mushkin, kurumsal ve bireysel ürün portföyünün Türkiye'de dağıtımı konusunda Bilmaks Bilgisayar Ltd. Şti. ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşma doğrultusunda, Mushkin ürünlerinin Türkiye dağıtımı, Bilmaks Bilgisayar Ltd. Şti. tarafından yönetilecek.

Mushkin Avrupa ve Orta Asya bölge sorumlusu Steffhen Eisenstein, anlaşma hakkında "Mushkin olarak Bilmaks ile anlaşma yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bilmaks'ın içinde bulunduğu şirketler gurubunun 15 yıllık tecrübesi ve geniş kurumsal ağı sayesinde, pazarda daha emin adımlarla büyüyeceğiz. Türkiye pazarına sunduğumuz ürünlerin kullanım yaygınlığını artıracak ve yeni ticari fırsatlar yaratacağız." dedi.

Bilmaks'ın yaptığı açıklamada bilişimde üstlendiği misyonun, müşteri gereksinimlerini anlamak, isteklerini en hızlı ve doğru şekilde karşılayarak müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak olduğunu belirtti. Gelişen ve rekabetçi bilişim sektöründe yenilikçi çözümlerle yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerinin bir numaralı tercihi olmayı ve doğru yönlendirmelerle fayda sağlamayı hedeflemediğini aktardı.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları