Mozilla App Store'dan her tarayıcıya yazılım

Firefox, Chrome, IE veya diğerleri... Mozilla'nın yeni servisinde hepsi için birşeyler var!

Buradan herkes indirebilecek!

Uygulama eğilimi tam gaz devam ederken Firefox geliştiricileri de bu trene binme kararı aldılar. Fakat ufak bir farkla: Microsoft, Apple ve Google'ın da gönderebildiği uygulamalar, HTML5 temelli olmak zorunda. Böylece mağazadaki uygulamalar sadece Firefox'ta değil, bütün tarayıcılarda sorunsuz çalışacak.

Kullanıcıların yükleyeceği uygulamalar kendilerine ait bir panelde yer alacak ve Internet Explorer, Chrome, Safari veya Opera üzerinde çalıştırılabilecek.

Başlangıçta 13 uygulama
Uygulama mağazası henüz test aşamasında olmasına rağmen 13 ücretsiz ve kullanışlı uygulama şimdiden kullanıcılara sunulmuş durumda. Örneğin Webcam Toy ile fazladan yazılıma gerek olmadan web kameranızı çalıştırıp görüntüye farklı efektler uygulayabiliyorsunuz. Kicksend ise fotoğrafları, videoları ve dokümanları doğrudan arkadaşlarınıza göndermenizi mümkün kılıyor.

Typing Test ise ne kadar hızlı yazdığınızı ölçüyor ve dakikada kaç kelime yazabildiğinizi size söylüyor. Uygulamalar arasında oyunlar da mevcut. SnowBall şu anda mağazadaki tek oyun fakat gayet eğlenceli olduğunu söylemeliyiz.

Mozilla'nın yeni mağazasına buradan ulaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları