Monte: Multimedya zengini!

Samsung'un yepyeni cep telefonu Monte ortaya çıktı. İşte barındırdığı üst düzey özellikler...

Monte: Multimedya zengini!

Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics tamamen dokunmatik yeni telefonu Samsung S5620 Monte'yi stil sahibi kullanıcılar için piyasaya sundu.

Samsung S5620 Monte; çok sayıda multimedya özelliği, zarif tasarımı, üst kademe bir cep telefonunun sağlayacağı stil ve performansı uygun fiyatlara sunuyor. Çarpıcı bir kontrasta sahip turuncu ve siyah kapak, kolay kullanılabilen TouchWiz 2.0 Plus kullanıcı arayüzü özellikleri ile Samsung S5620 Monte kullanıcılar için vazgeçilmez bir dokunmatik telefon deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.

Samsung S5620 Monte sosyal ağ kullanıcılarına da hitap ediyor. Facebook, Twitter ve Myspace'in de dahil olduğu bir dizi sosyal paylaşım ağı uygulamasıyla kullanıcıların profillerine diledikleri zaman ve istedikleri yerde giriş yapmalarını sağlıyor. Ayrıca bu uygulamalara ek olarak gelişmiş anlık mesaj uygulamaları ile de kullanıcılara diledikleri hizmeti kullanarak anında sohbet edebilme fırsatı sağlıyor.

GPS desteği ve daha fazlası...

GPS desteği ve daha fazlası...

Samsung S5620 Monte'de aynı zamanda "her an ulaşılabilir" bir yaşam stiline eşlik edebilsin diye, nerede olduğunuzu kesin olarak bilmeniz ve dostlarınızı her zaman yerinizden haberdar edebilmeniz için Google Latitude™' un desteklediği GPS yer alıyor.

Bunun yanında sunulan Geo-etiketleme kapasitesi, hayatlarını ve deneyimlerini dostlarıyla paylaşabilmeleri için kullanıcıların fotoğraflarına geo-tagging eklemelerini sağlıyor. Diğer bağlantı özellikleri arasında, herhangi bir yerde ve zamanda opsiyonel kablosuz bağlantısı, outlook e-posta hesaplarına ulaşabilmek için Exchange ActiveSync ve Google Sync var. Böylece kullanıcılar hem sosyal şebeke takvimlerini hem de outlook takvimlerini güncelleyerek tüm uygulamaları tek bir yerden kontrol edebiliyorlar.

Samsung Electronics Mobil İletişimden Sorumlu Yetkili Başkan Yardımcısı JK Shin, " Samsung S5620 Monte uygun fiyata hem güzel tasarımın hem de üstün performansın değerini bilenler için tasarlandı. Telefonun sosyal ağ uygulamaları, gelişmiş kullanıcı arayüzü, kullanıcıların diledikleri performansı elde edebilmeleri için tasarım ve bağlantı opsiyonları gibi bir dizi ilginç özelliği var" dedi.

16:9 ekran...

16:9 ekran...

Bu özellikler açısından zengin ve stil sahibi cep telefonu Samsung S5620 Monte'nin 16:9 manzara görünümünde olan 3 inçlik WQVGA LCD ekranı gülümseme çekim, panaroma çekim, yüz tanıma gibi özellikleri olan 3.2 mega piksellik fotoğraf çekme özelliği sunuyor.

Samsung S5620 Monte ayrıca, müzik arama servisi Müziği Bul! ile geliyor. Bu uygulamayla kullanıcılar en çok sevdikleri grupları tanıyabiliyor, anında telefonlarına müzik indirebiliyor, multimedia özelliğini kullanarak da diledikleri zaman bunları dinleyebiliyorlar. Kolaylık sağlayan özellikleri arasında Smart Unlock (Akıllı Kilit Açma) ve tek parmakla zoom yapabilme olanakları sayılabilir.

Samsung S5620 Monte Mart ayında Türkiye'de satışa sunulacak.

Daha fazla bilgi için; samsungmwc2010.com
Samsung'u 2010 Dünya Cep Telefonu Kongresinde takip edebilmek için www.twitter.com/SamsungMWC

Samsung S5620 Monte teknik özellikler

Samsung S5620 Monte teknik özellikler

Teknik özellikler: Samsung S5620 Monte
Şebeke
HSDPA 3.6Mbps UMTS (900/2100)
EDGE / GPRS (850/900/1800/1900)
Ekran 3.0" 262K WQVGA TFT (Dokunmatik ekran)
Kamera 3.2 MP (+CIF)
Video H.263, H.264, MPEG4, QVGA @ 15fps
Ses Poly 72, SP-Midi, i-melody, MP3, AAC, AAC+, WMA, 3.5mm kulaklık
Müzik bulma servisi, DNSe v 1.0, FM Radio (+RDS)
Bağlantı Bluetooth 2.1 , USB 2.0
Hafıza 195MB Kullanıcı Hafızası
Harici Hafıza (microSD) 16GB'a kadar
Boyutlar 108.8 x 53.7 x 12.4mm / 92g
Pil 1000 mAh
Özellikler A-GPS, Wi-Fi, Google Map 3.0
SNS, Çoklu IM uygulaması
TouchWiz 2.0 Plus

Samsung Electronics hakkında
Samsung Electronics, 96 milyar dolarlık 2008 konsolide cirosu ile yarı-iletken, telekomünikasyon, dijital medya ve dijital uyum teknolojilerinde dünya lideridir. Dijital Medya - İletişim ve Donanım Çözümleri olmak üzere iki ana iş kolu üzerinde yoğunlaşan Samsung Electronics'in 61 ülkede, 179 ofisi ve yaklaşık 165 bin çalışanı bulunmaktadır. Dünya çapında en hızlı büyüyen global markalardan biri olarak tanınan Samsung Electronics; dijital TV, hafıza çipleri, cep telefonu ve TFT-LCD teknolojilerinde lider üreticidir. Ayrıntılı bilgi için www.samsung.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları