Monster Notebook, yeni Pusat aksesuar ürün ailesini satışa sundu

Monster Notebook, oyun severler ve profesyoneller için yeni Pusat aksesuar ürün ailesini duyurdu. Çevre birimi ürünlerine odaklanan marka, kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik ürünler geliştirerek sektördeki varlığını güçlendirmeyi hedefliyor.

Monster Notebook, yeni Pusat aksesuar ürün ailesini satışa sundu

Monster Notebook, oyunseverler ve profesyoneller için yeni Pusat aksesuar ürün ailesini duyurdu. Çevre birimi ürünlerine odaklanan marka, kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik ürünler geliştirerek sektördeki varlığını güçlendirmeyi hedefliyor. Yeni nesil klavye ve mouse ürünleri, kullanıcı odaklı bir yaklaşımla sunuluyor.

Monster Notebook Global Pazarlama Direktörü Birol Sülük, "Oyun başta olmak üzere güç ve performans gerektiren uygulamaları çalıştırabilecek dizüstü bilgisayarlar üretiyoruz. Yeni Pusat aksesuar ailemizle oyunculara ve profesyonellere hitap eden ürünler geliştiriyoruz. Yenilikçi teknolojileri kullanıcılarımızla buluşturarak sektördeki rekabet dinamiklerini değiştirmeyi amaçlıyoruz" dedi. Sülük ayrıca, Pusat aksesuar ailesini zamanla yeni ürünlerle genişleteceklerini belirtti.

Monster Notebook Çevre Birim Müdürü Melih Öksüzoğlu ise "Oyun dünyası sürekli bir dönüşüm içinde. Bu dönüşüme ayak uydurabilmek için yenilikçi ve kullanıcıların beklentilerini karşılayan ürünler geliştirmemiz gerekiyor" diyerek, yeni Pusat aksesuar ürünlerinin bu amaçla geliştirildiğini vurguladı.

Pusat Reflex Ultra ve Pusat Reflex Pro

Kablosuz kullanım imkânı sunan Pusat Reflex Pro ve Pusat Reflex Ultra Kablosuz Oyuncu Mouse'ları, yeni nesil teknolojisi ve kablosuz şarj istasyonlarıyla dikkat çekiyor. Ürünler, 16.000 DPI, 400 IPS tarama hızı ve 70 saat aktif kullanım ömrü gibi özellikler sunuyor.

Pusat Reflex Ultra, PAW 3335 sensörü ve Kailh GM 4.0 mekanik switch donanımıyla dikkat çekerken, Pusat Reflex Pro ise 87 gram ağırlığı ve PixArt PAW 3335 sensörüyle öne çıkıyor.

Pusat Reflex Force

Yeni ürün ailesinin bir diğer üyesi olan Pusat Reflex Force Kablolu Oyuncu Mouse, PixArt AIM 3337 sensörü ve 60 milyon tıklama ömrü sunan Kailh GM4.0 mekanik switch donanımına sahip. Ürün, 18.000 DPI ve 400 IPS tarama hızıyla kullanıcılarına ergonomik bir deneyim sunuyor. Ayrıca, yazılım desteğiyle kişiselleştirme imkânı da sağlıyor.

Pusat Reflex Core

Tüm oyuncular için geliştirilen Pusat Reflex Core Kablolu Oyuncu Mouse, 60 milyon tıklama ömrü ve Kailh GM4.0 mekanik switch özellikleriyle öne çıkıyor. Ürün, 8.000 DPI ve 100 IPS tarama hızı sunuyor.

Pusat Rapid Ultra ve Pusat Rapid Pro mekanik oyuncu klavyeleri, Monster Tactile Red Switch ile geliştirilmiş. Pusat Rapid Ultra, 1 ms’lik hızlı tepkime süresi ve 80 milyon tuş basım ömrü sunarken, Pusat Rapid Pro, PBT plastikten yapılmış çift katmanlı tuş takımı ve manyetik bilek desteği ile öne çıkıyor.