Monster Notebook, yapay zeka destekli Intel Arc A770 16 GB ekran kartını satışa sundu

Monster Notebook, Intel Arc A770 16 GB ekran kartını satışa sundu. Yapay zekâ desteğiyle görsel deneyimi pekiştiren yeni ekran kartı, bu özelliklerle geliyor...

Monster Notebook, yapay zeka destekli Intel Arc A770 16 GB ekran kartını satışa sundu

Monster Notebook, yeni ekran kartını duyurdu ve satışa sunduğunu açıkladı. Abra, Tulpar, Semruk, Markut ürünlerinin yanında Huma ürünleriyle de geniş bir kitleye seslenen marka, şimdi de yeni ekran kartı Monster Intel Arc A770 16 GB ekran kartı ile raflarda yer alacak.

Monster Intel Arc A770 16 GB ekran kartı, 16 GB kapasitesinde GDDR6 belleklerden güç sağlıyor. Soğutma olarak 3 fanlı bir tasarımı gözeten kart, 2200 MHz çekirdek hızı ile dikkat çekerken, 2 adet 8 pinli güç girişinden güç sağlıyor.

PCI-Express 4.0 slot tipini kullanan Monster Intel Arc A770 16 GB ekran kartı, Intel XeSS teknolojisine sahip. Intel XeSS teknolojisiyle rekabetçi oyunlarda 2K çözünürlüğe kadar performans üretebilen kart, üzerinde 3 adet DisplayPort ve HDMI portlarını bulunduruyor.

Oyun ekosistemlerini yenilikçi teknolojilerle genişlettiklerini belirten Monster Notebook Global Pazarlama Direktörü Birol Sülük, konuyla ilgili olarak şunları söylüyor: “Monster Notebook olarak her oyun türüne ve her meslek profesyoneline uygun yüksek performanslı bilgisayarlarımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Ürün portföyümüz sadece bilgisayarlarımızla sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda Pusat aksesuar ürünlerimizle de kullanıcıların oyun ekosistemlerini kolaylıkla tamamlamasına yardımcı oluyoruz. Bizi farklı kılan ürünleri geliştirerek kullanıcılarımızı özel kılmak amacını taşıyoruz. En son teknolojileri kullanıcı odaklı bir yapıyla portföyümüze ekliyor, teknolojik deneyimdeki seviyeyi yukarılara taşıyoruz. Portföyümüze kattığımız ve kullanıcılarımızın beğenisine sunduğumuz Monster Intel Arc A770 16 GB ekran kartımız, canavarın dünyasını geliştirmeye devam edecek. Kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştıran, kolaylaştırırken eğlendiren ve gerektiğinde güce hükmetmelerini sağlayan ürün çeşitliliğimizi genişletmeye devam edecek ve bu alandaki yatırımlarımızı sürdüreceğiz.”