Mobilturk Türk filmlerini downloada açıyor

Türk filmlerinin internet üzerinden satın alınıp indirilmesine olanak sağlayan servis geliyor

İnek Şaban Cepte

Mobilturk dünyada bir "ilk"e imza atarak, telifli yerli ve yabancı filmleri PC, TV, CEP Telefonu, iPOD, PSP'lerde DVD kalitesinde izleme olanağını bir tık'la sunuyor.

PC, TV, cep telefonu, iPOD, PSP'lerde seyredilmeye uygun 6 ayrı formattaki 2000'e yakın yerli ve yabancı film, Mart ayından itibaren www.mobilturk.tv adresinde downloada açılmış olacak.

Tamamı DVD ve VCD kalitesinde indirilebilecek olan bu filmler arasında Küçük Hanımefendi'den Yeşil Köşkün Lambası'na, Şoförler Kralı'ndan Cumhuriyet Belgeseli'ne kadar pek çok seçenek yer alıyor.

Yeni medya şirketi Mobilturk tarafından gerçekleştirilen video indirme servisi, dünyada ilk kez Saran Media, ROK Media, Fanatik Film, Sezer Film, PB Company, Mcompany, Doruk Film gibi ulusal ve uluslararası şirketlerin içerik ve teknoloji desteği ile İnternet kullanıcılarının beğenisine, telif hakları lisansı ödenmiş olarak sunuluyor.

Yerli ve yabancı filmlerin yanı sıra belgesellerden dizilere, konserlerden futbol maçlarına kadar yetişkinlere özel pek çok içerik İnternet üzerinden bilgisayara yüklenip, ister bilgisayarda, ister cep telefonunda, ister TV'de, ister iPOD'da ya da Play Station Portable'da izlenebiliyor.

Üretsiz deneme

Mart ayı içinde hayata geçirilecek bu keyifli servisi herkesten önce denemek isteyenlere, ekolay Sinema'da Kemal Sunal'ın 1982 yapımı "Doktor Civanım" adlı filminin tamamı armağan ediliyor.

Servisi denemek isteyenler için, Kemal Sunal'ın "Doktor Civanım" filminin tamamı, www.ekolay.net/sinema adresinden ücretsiz indirebilir.

Bilgi için: www.mobilturk.tv

Okuyucu Yorumları