Minecraft filminin ilk fragmanı yayınlandı

Minecraft hayranlarının yıllardır beklediği filmin ilk fragmanı nihayet yayınlandı. Film, oyunun ikonik blok dünyasını beyaz perdede bakın nasıl canlandıracak?

Popüler video oyunu Minecraft'ın beyaz perdeye uyarlanacak olan filminin ilk fragmanı nihayet yayınlandı. Mojang Studios tarafından geliştirilen ve dünya çapında milyonlarca oyuncunun favorisi haline gelen Minecraft, sinemaseverlere bambaşka bir deneyim sunmaya hazır gibi görünüyor.

Filmin yönetmenliğini ödüllü yönetmen Jared Hess üstleniyor. Önceki filmlerinde olduğu gibi Minecraft filminde de benzersiz bir anlatım ve görsel sunumun peşindeymiş gibi görünüyor.

Fragmandan ilk izlenimler

Fragmana bakılırsa, görmeye alışık olmadığı bir tarz bizleri bekliyor: Gerçek oyuncular ve CGI bir dünya...

Bu kısa fragman, film hakkında fazla bilgi vermiyor ancak komedinin ön planda olacağı izlenimini uyandırıyor. Ayrıca, kadrodaki oyuncuların oldukça deneyimli isimler olduğunu söyleyebiliriz: Jason Momoa, Jack Black, Danielle Brooks, Emma Myers, Sebastian Eugene Hansen, Jennifer Coolidge…

Minecraft filmi, 2 Nisan 2025’te büyük bir coşkuyla sinemalarda perdeyi aralayacak. Bununla birlikte, Minecraft evreni yalnızca beyaz perdede kalmayacak; Netflix de, izleyicileri büyüleyecek bir animasyon dizisiyle bu büyülü dünyayı genişletmeye hazırlanıyor.