Milliyet'ten internette bilgi yarışması!

BİGİBİD ve Milliyet'ten internette bilgi yarışması ile iPod, Mp3 çalar ve yazıcı kazanma fırsatı!<br />

Milliyet'ten yeni yarışma!

BİGİBİD ve Milliyet.com.tr işbirliğiyle başlatılan bilgi yarışmasında, bir hafta içinde en çok soruya doğru cevap veren ilk 3 kişi, bigibid.com'dan ödül kazanıyor.

BİGİBİD ve Milliyet.com.tr, bilgisine ve genel kültürüne güvenenler için internette yeni bir yarışma başlattı. Bir hafta içinde en çok soruya doğru cevap veren ilk 3 kişi, yeni nesil açık arttırma platformu bigibid.com'dan harika ödüller kazanıyor.

Milliyet portalı üzerinden düzenlenen bilgi yarışmasına katılmak için portal üyesi olmak yeterli. Üyelik girişinin hemen ardından sorular cevaplanabiliyor.

Yarışmada adaylara her soruyu cevaplamak için maksimum 20 saniye süre tanınıyor. Bu süre içinde soruya cevap verilmezse, sistem otomatik olarak bir sonraki soruya geçiyor.

İşte yarışmada avantaj elde etme yolu!

İşte yarışmada avantaj elde etme yolu!
Arkadaşlarını çağıranlar avatanj elde ediyor

Her kullanıcının her gün maksimum 20 soru cevaplama hakkı bulunuyor. O günün ve haftanın geçmiş günlerinin soruları cevaplanarak yarışma şansını sürdürmek mümkün oluyor. Bir soru bir kullanıcıya sadece bir kez soruluyor.

Verilen her doğru cevap için 5 puan kazanılıyor, her yanlış cevap için ise 2 puan kaybediliyor.

Yarışma duyurusunu arkadaşlarına gönderen ve onların da yarışmaya katılmasını sağlayan adaylar, yarışmada birincilik için avantaj elde ediyorlar.

Herhangi bir gün yarışmaya katılamayan ya da günlük 20 soru hakkını tamamlayamayan adaylar, o gün için kazandıkları soru haklarını sonraki günlerde kullanabiliyorlar. Bir hafta sonunda aynı puana sahip birden fazla yarışmacı olması durumunda, en fazla gün yarışan yarışmacı galip kabul ediliyor.

2 hafta sürecek yarışma, pazartesi günleri saat 10.00'da başlıyor ve bir sonraki pazartesi saat 10.00'da o haftalık cevaplama süresi sona eriyor. Kazanan ilk 3 kullanıcı, aynı gün içinde saat 15.00'da Milliyet.com.tr'de açıklanıyor.

Yarışmanın birincisine 16 GB iPod, ikincisine HP Photosmart yazıcı, üçüncüsüne ise 2 GB Philips MP3 Player hediye ediliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları