Microsoft tarihinin en önemlisi geliyor!

Microsoft, bu yazılım için "tarihimizin en önemlisi" diyor... İşte o yazılım ve neden önemli olduğu.

MS tarihinin en önemlisi!

Microsoft'un Internet Explorer platformu, Google, Mozilla ve pazar payını eline geçirmek isteyen diğer yapımcıların darbesiyle kan kaybetmeye devam ediyor. Microsoft, IE 9'u tanıtmak için elinden geleni yapıyor ve tarayıcının bu sürümü kullanıcılar tarafından beğenilmezse, onun en çok kullanılan platform ünvanını kaybedeceğini biliyor.

Microsoft, IE 9'u yayınlamaya hazırlandığı bu sıralar, dünya çapında eleman ilanları veriyor. İlanlardan bir tanesinde ise şu sözler yer alıyor:

"Microsoft'un tarihindeki en önemli Internet Explorer'ın açılışına yardım edeceksiniz. Takımı hızla yaklaşan bu dünya çapındaki açılışa hazırlamak için Windows Business grubu ve mühendislik takımları ile yakın bir çalışma içinde olacaksınız."

İlanlarda bir tarih belirtilmese de bazı ilanlar 2011 başlarındaki bir yayın tarihinden bahsediyor. Ancak kesin bir bilgi henüz yok.

Ocak 2011'de gerçekleştirilecek CES (Tüketici Elektroniği Gösterisi), Microsoft'un yeni platformunu geniş bir alana duyurması için önemli bir hedef olabilir.

Okuyucu Yorumları