Microsoft'tan Türkiye için HTML5 klip!

Microsoft'un ünlü Türk şarkıcı için hazırladığı oldukça ilginç interaktif HTML5 klip ortaya çıktı!

MS'ten interaktif HTML5 klip!

Microsoft, Internet Explorer 9'un HTML 5 imkanlarını tanıtmak için Türkiye'nin en yaratıcı dijital ajanslarından 41? 29! ile işbirliği yaparak sıra dışı sanatçı Bedük'e sıra dışı bir klip projesi gerçekleştirdi. Türkiye'nin ilk interaktif video klibi olan 'Disco Breaker', seyredenlere ilginç bir deneyim yaşatıyor ve 'kişileştirebilir' özelliğiyle izleyenleri klibin bir parçası haline getiriyor.

Bedük'ün yeni single'ı 'Disco Breaker' için, Microsoft ve 41?29! işbirliğiyle bugüne kadar Türkiye'de benzeri yapılmamış 'interaktif' bir video klibi çekildi. İzleyenlere sıra dışı bir deneyim yaşatan, Türkiye'de ilk kez izleyicileri klibin bir parçası haline getiren bu interaktif uygulama, Microsoft için Internet Explorer 9'a özel olarak tasarlandı. www.discobreaker.com adresinden izlenebilen klip, oldukça iddialı.

'Disco Breaker'ı izleyenler klip süresince kendilerine özel sürprizlerle karşılaşıyor ve hikayenin bir parçası haline gelerek kişiselleştirilmiş bir müzik klibi deneyimi yaşıyor.

Dansları ve farklı tarzıyla Bedük'ün interaktif klibi için dünya çapında tanınan dansçılar ve koreograflar seçildi. Dansa ritmik düellolar silsilesi olarak yeniden anlam katan Disco Breaker, dans ederken kendisine tam anlamıyla ayak uydurabilecek, ritmi dansın ve yaşamın kaynağına dönüştürecek ruh eşini arayan Ela'nın hikayesini anlatıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir..

Okuyucu Yorumları