Microsoft: "En büyük güne hazırlanın!"

"Microsoft tarihinin en önemli günlerinden birine hazır olun!" Bunu biz değil, MS, kendisi söylüyor!

"En büyük güne hazırlanın!"

Yeni konsolların kendilerini göstermelerine az bir süre kala, oyuncuların beklentileri de giderek tavan yapıyor. Fakat kamerayı diğer tarafa çevirdiğimiz zaman, aynı beklentinin konsol üreticilerinde de olduğunu görüyoruz.

Microsoft CFO'su Amy Hood'un geçtiğimiz gün yapılan bir toplantıda dile getirdiği "Xbox One'nın ilk gününün, tarihteki en büyük Xbox günü olmasını bekliyoruz. Hatta o gün, Microsoft tarihinin de en büyük günlerinden biri olacak" şeklindeki iddialı sözleri, aslında yıllardır bu ürün üzerinde çalışan ekibin de ne kadar heyecanlı olduğunun kanıtı. Pek tabi Microsoft'un üçüncü nesil konsolu için büyük bir çıkış yapmayı hedeflemesi hiç de şaşılacak bir durum değil; hele bir de yarış halinde olduğu PS4 gibi bir rakibi varken...

Hood'un aynı etkinlikte yaptığı bir diğer açıklamaya göreyse, Xbox One, tatil sezonu içerisinde "özel tekliflerle" birçok farklı fiyattan satışa sunulacak. Yaptığı konuşmasının sonunda cihazın ücreti hakkındaki durumuna değinen Hood, "Sadece PS4'den çok daha fazlasıyız" diyerek, Xbox One ile birlikte satılacak Kinect ve headset'i işaret etti.

Okuyucu Yorumları