Microsoft Dynamics Zirvesi

"Hedefinizi Yükseltin" teması etrafında gerçekleşecek olan Microsoft Dynamics Zirvesi 8 Kasım'da...

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics ZirvesiTürk ekonomisinin belkemiği, küçük ve orta boy işletmelerimizin rekabet avantajı bilginin etkin kullanımından geçiyor. Ülkemizin bölgesel ve küresel bir güç haline gelebilmesi için işletmelerimizin bilişim yatırımlarını artırması gerekiyor.

Özel sektörün ihtiyacı olan bilişim çözümlerini tercih edebilmeleri ancak iş sonuçları penceresinden bilgilendirilmeleri ile mümkün olabiliyor. Bu çerçevede, Microsoft Dynamics Zirvesi 8 Kasım 2007 Perşembe günü, saat 09:00 - 11:00 arasında Swissôtel'de düzenleniyor.

Değerli köşe yazarı Ege Cansen, işletmelere yönelik vizyon ve önerilerini hazırladığı özel bir sunum ile anlatacak. Açılış konuşmasını Microsoft Türkiye Genel Müdürü Çağlayan Arkan'ın yapağı Microsoft Dynamics Zirvesi'ne birçok özel sektör lideri katılarak kendi tecrübelerini paylaşacaklar.

Konuşmacılar:

  • Sait Tosyalı, Linde Gaz Genel Müdürü
  • Ömer Mert, Garanti Emeklilik Genel Md. Yrd
  • Tuncer Meriç , Mardav Finans Direktörü
  • Avni Çebi, IGDAS Bilgi işlem Müdürü
  • Yiğit Çadırcı, Sistaş Yönetim Kurulu Başkanı
  • Atilla Filizler, AXIS Genel Müdür
  • Özkan Erener, Veripark Genel Müdür
  • Murat Kafkas, Tradesoft İş Çözümleri Grup Direktörü

"Hedefinizi Yükseltin" teması etrafında gerçekleşecek olan Microsoft Dynamics Zirvesi, işletmelerimizin değişken piyasa koşulları ve artan rekabet içinde müşterilerin istediği ürün ve hizmetleri, istenen kalite ve fiyat aralığında sunabilmeleri konusunda yön gösterici çözümlerin anlatılacağı kuvvetli bir bilgilendirme toplantısı olacak.

Zirveye katılım tamamen ücretsiz, herkes katılabilir. Sadece online kayıt olmak gerekiyor.
Ayrıntılı bilgileri bu adresten alabilir ve kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Zirve hakkında tüm detaylar

Zirve hakkında tüm detaylar

Zirve hakkında tüm detaylarDynamics Zirvesi ne zaman ve nerede düzenlenecek? Zirve'nin programı nedir?
Microsoft Türkiye'nin düzenlediği "Dynamics Zirvesi 2007" 8 Kasım 2007 Perşembe günü Swissôtel Fuji Balo Salonunda gerçekleştirilecek. Microsoft Türkiye, işletmelerde verimliliği yükselten ve iş süreçlerini hızlandıran Microsoft İş Çözümleri'ni "Dynamics Zirvesi 2007"de tanıtacak. Microsoft'un çok sayıda iş ortağı ve müşterilerinin katıldığı Zirvede KOBİ'lere yönelik dinamik çözümler Microsoft Dynamics yazılım ailesinin uygulamaları değerlendirilecek. Dynamics ürünlerinin değişik şirketlerdeki uygulamaları ERP alanında 10, CRM alanında 10 ayrı paralel sunum ile davetlilerle paylaşılacak.

"Hedefinizi Yükseltin" sloganı ile sunulan bu yılki zirvenin görseli de, Microsoft'un benzerlik kurarak işletmelere aktarmak istediği sporcu performansını anlatan bir çıtayı aşan atlet resmi olarak seçildi.

Zirve'ye Microsoft Türkiye'nin iş ortakları, müşterileri, basın mensupları ve Microsoft yöneticileri katılacaklar.

Microsoft Türkiye Genel Müdürü Çağlayan Arkan işletmelere geliştirdikleri iş çözümlerini ve
Microsoft'un vizyonunu anlatan bir konuşma yapacak. Ayrıca değerli köşe yazarı ve ekonomist Ege Cansen, işletmelere yönelik vizyon ve önerilerini sunacağı özel bir sunumda bulunacak.

Ardından düzenlenecek panelde, Garanti Emeklilik Genel Md. Yrd Ömer Mert, Mardav Finans Direktörü Tuncer Meriç, IGDAS Bilgi İşlem Müdürü Avni Çebi,Marks&Spencer Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kaçar, Sistaş Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Çadırcı, AXIS Genel Müdürü Atilla Filizler, Veripark Genel Müdürü Özkan Erener, Tradesoft İş Çözümleri Grup Direktörü Murat Kafkas, Microsoft Dynamics yazılım ailesi üzerine değerlendirmelerini paylaşacak, işletmelerde verimlilik, ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) ve CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) hakkında görüşlerini aktaracaklar.

Ayrıca paralel düzenlenen sunumlarda, Microsoft Türkiye'nin iş ortakları ve onların Dynamics çözümlerini uyguladıkları "müşterileri", birlikte meydana getirdikleri "başarı hikayelerini" aktaracaklar. Sunumlar, ERP alanında 10, CRM alanında 10 ayrı oturumda verilecek ve her şirketin üst düzey yöneticileri kendi uygulamasının başarısı hakkında bilgiler verecek.

Microsoft Dynamics Ürünleri Nelerdir? Hangi alanlarda kullanılmaktadır?
Asıl olarak ERP ve CRM alanlarında kullanılan Microsoft Dynamics ürünleri, bu alanlarda işletmelere verimlilik, rekabet avantajı ve tüm iş süreçlerinde optimizasyon sağlamak için geliştirilmiştir.

Dynamics ürünlerinin en önemli özelliği küçük ve büyük her tür işletmeye rahatça uygulanabilmesi, işletme büyüdükçe farklı çözümler ile yazılıma daha fazla yatırım yapılarak genişletilmesidir. Dynamics mobil çözümler de sunar. Yani işletmenin dışından bile çalışanlar yararlanabilirler. Ayrıca yine tüm Microsoft ürünleri gibi diğer yazılımlara uyumlu ve onlar gibi çalışır. Yani bir Word dokümanından bile bilgi alabilir, ve yine daha önce Word ile çalışmış herhangi bir kullanıcı Dynamics yazılımlarının arayüzüne kolayca alışkanlık sağlar.

Microsoft Dynamics yazılım ailesinin ürünlerini aşağıdaki gibi ana hatlarıyla kısaca özetleyebiliriz:

Microsoft'un Dynamics CRM 4.0 ürünü, satış ve pazarlamada müşteri bilgilerinin kolayca takip edilmesine ve yenilenmesine olanak veriyor. Kritik kararların alınmasında kolayca iş süreçlerine entegre oluyor. Microsoft CRM'in bir başka avantajı da, farklı sektörlere uyum göstererek yöneticilerin ve çalışanların işlerini kolaylaştırması.

Microsoft Dynamics NAV ise, kurumlara finans yönetiminden, üretim, analiz ve dağıtıma, hatta e-ticarete kadar kolay anlaşılır ve kullanılır bir arayüz ile iş süreçlerinin tamamını rahat ve hızlı bir şekilde görme olanağı sağlıyor.

Dynamics ailesinin bir başka yazılımı Microsoft Dynamics AX de, yöneticilere firmaların operasyonları üzerine gerçek zamanlı bilgiler sunuyor. Dynamics AX ile, sistemin herhangi bir noktasından, üretimin durumundan tedarik zincirlerine kadar bir çok alanda ayrıntılı veriler alınabiliyor.

Dynamics Zirvesi'nin düzenlenme amacı nedir?

Dynamics Zirvesi'nin düzenlenme amacı nedir?

Dynamics Zirvesi'nin düzenlenme amacı nedir?Microsoft'un Dynamics ürünleri, uzun süredir her yıl yeni çıkan sürümleri ve olanakları ile işletmelere tanıtılmaktaydı. Bu yılın en önemli özelliği, ürünlerin Türkiye'de ortaya çıkardığı başarı hikayelerini Microsoft Türkiye'nin iş ortaklarının müşterileri ile birlikte gerçekleştirdikleri sunumlarda aktarmalarıdır.

Bu ürünlerin en önde gelen özellikleri olan işletmelere iş süreçlerinde sağladıkları optimizasyon, hız ve kolaylık bu şekilde doğrudan müşteriler ve uygulamada bulunan iş ortakları tarafından paylaşılacaktır. Bir müşteri tanıklığı olmanın ötesinde, hem bu sunumlar, hem de ileri gelen şirketlerin üst düzey yöneticilerinin katıldığı panelde, Dynamics ürünlerinin işletmelerimize getirdiği avantajlar değerlendirilecektir.

Dynamics Ürünleri'nin Türkiye için özel bir anlamı var mıdır?
Küresel rekabet ve verimliliğin artırılması yönünde işletmelerimize önemli bir gelişme fırsatı sunan ERP ve CRM'nin başarıyla uygulanması, ülkemizin şirketlerinin bölgesel ve küresel oyuncular olmasında son derece önemlidir.

Dynamics ürünleri, her boyutta işletmeye uygulanabilir olması, kolay ve rahat kullanımı ile KOBİ'lerden başlayarak tüm işletmelerimize bu yönde dünyada hiçbir işletmeden geri kalmayan çözümler sunmaktadır. Gelecek yıl uygulamaya konulacak olan Basel II kararlarının ve Türk ekonomisinin yeniden yapılanması sürecinde daha da öncelikli bir konu haline gelen mali ve idari yönetimlerin şeffaf, açık ve verimli örgütlenmesi Dynamics'in ilk planda işletmelerimizin vizyonuna getirdiği konulardır.

Neden zirvede spor temalı bir görsel ve slogan kullanıldı?

Çıtayı aşan alet görseli ve "Hedefinizi Yükseltin" sloganı ile bu yıl düzenlenen "Dynamics Zirvesi 2007" de Microsot Türkiye işletmelere sporcuların çalışma ve performanslarını örnek göstermekte. Bu benzetme ile Dynamics ürünlerinin iş süreçlerine getirdiği iyileştirmeler ile tüm çalışanları ve yöneticileri ile işletmelerin bir sporcunun hayatındaki gibi deneyimler yaşayacağı ama hedefe yoğunlaşarak geçeceği mesajı veriliyor.

Dynamics ürünleri, birer ERP ve CRM yazılımları olarak, aynı sporcuların yaşadıkları antrenmanlar gibi işletmelere zaman içinde zorlanacakları ama daha güçlenerek çıkacakları süreçler getiriyor. Yeniden yapılanma, iş yaparken aynı zamanda bu işin yapılma şeklini değiştirme, hep işletmelerin daha çevik, daha esnek yapıda olmaları için başarıyla geçecekleri süreçler. Ardından yine bir sporcu gibi tüm aşamalarda bu zorluklara karşı moral kondisyonu yüksek tutmak, rekabet edebilme kapasitesini her zaman yüksek tutmak anlamında son derece spor hayatına yakın bir durum. Yine pazarda yukarıya çıkarak lider olunca dahi, gelişmeyi sürdürmek, potansiyelini sonuna kadar değerlendirmek, sporcunun rekora sahip olsa dahi kendi potansiyelini açığa çıkarmak için çalışması gibi işletmeler için Dynamics ürünleri bir anlayış getiriyor.

Sporda önemli bir özellik de esneklik. Sporcular hem esnek hem güçlüdür. Dyanmics ürünleri de hem esnek, hem firmaların ihtiyaç duydukları sağlamlıktadır. Bazı yazılımlar bu esneklik özelliğini barındırmadıkları için, sağlam bir yapı getirselerde, yeterince esneyemedikleri için, firmaların hedefe ulaşmalarına engel olabilmektedir.

Microsoft Türkiye çalışmanın sonunda Türk işletmelerinin ve onlarda bu Dynamics ürünlerinin uygulamalarını gerçekleştiren iş ortaklarının bu zorlukların üstesinden gelebileceği mesajını Zirve'nin sloganı ve görselle aktarıyor.

Okuyucu Yorumları