Microsoft cep telefonu dağıtıyor!

MS'in bonkörlüğü tuttu, binlerce cep telefonu dağıtacağını açıkladı. Peki bu cepler kimlere gidecek?

Microsoft'tan bedava cep!

Microsoft; Windows 7, Office 2010 ve Xbox 360 satışları sayesinde 2010'un birinci çeyreğinde gelirlerini yüzde 25 artırarak 16.2 milyar dolar kâr elde etmişti.

Bu ürünleri geliştiren ve pazarlayan çalışkan işçileri sayesinde şu anki konumunda olduğunu düşünen yazılım devi Microsoft, önümüzdeki Noel dönemi için onlara etkileyici bir hediye vermeyi planlıyor.

Network World ile yapılan bir görüşmede Windows Phone yöneticisi Guy Gilbert, her Microsoft çalışanına Windows Phone 7'li bir cep verileceğini onayladı. Eğer bir aksilik olmazsa, çok yakında her Microsoft çalışanının elinde bir Windows Phone 7'li cep görmeye başlayabiliriz. Zaten Microsoft'un asıl istediği de bu...

Ama hediye sadece cep telefonu ile sınırlı da kalmayacak. İkinci sürpriz ve verilecek cep telefonunun markası hakkında bilinen her şey haberimizin ikinci sayfasında...

Hediye sadece cep telefonuyla da sınırlı değil!

Hediye sadece cep telefonuyla da sınırlı değil!

Telefonların veri hizmeti ücretlerinin de Microsoft tarafından karşılanacağı düşünülüyor.

Gilbert, "Microsoft kampüslerinde Windows tabanlı akıllı telefon kullanımının yüzde yüz olmadığını fakat hediye edilen Windows Phone 7 telefonlarıyla beraber bu noktaya oldukça yaklaşılacağını" da sözlerine ekledi.

Microsoft'un hangi Windows Phone 7 telefonunu hediye edeceği şu an bilinmiyor. Yine de çalışanların bedava dağıtılan bir telefondan şikayet edeceklerini hiç sanmıyoruz.

Okuyucu Yorumları