Microsoft'a beklenmeyen duvar uyarısı!

Yeni reklam kampanyasında kullandığı sloganlar, Microsoft'un başını ağrıtacak. Gelişmeler burada...

Microsoft duvara çarptı!

G.ho.st tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan bir açıklamada, Microsoft'u yeni Windows kampanyasında kullandığı 'no walls' sözcük öbeği nedeniyle suçluyor. Peki ama bu sözcük öbeği G.ho.st için ne anlam ifade ediyor?

Bir hafta kadar önce G.ho.st'un CEO'su Zvi Schreiber, Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer'a kısa bir mektup yazdı. Schreiber, mektubunda Microsoft'tan, yeni kampanyasında kullandığı 'life without walls' (duvarsız yaşam) ve bunun gibi birkaç sloganı artık kullanmamasını istedi.

Schreiber'ın böyle bir talepte bulunmasının nedeni ise G.ho.st'un bu sloganları kendi ürünlerini tanımlamak için halihazırda kullanıyor olmasıydı.

G.ho.st'un tepkisinden sonra ise gözler Microsoft'tan gelecek yanıta çevrildi. Microsoft'un sözcüsü Michael Marinello, Schrebier'den böyle bir mektup aldığını ancak söylediklerinin bir dayanağı olmadığını ifade ederek kendileri için herhangi bir problemin bulunmadığını belirtti.

Ve bu açıklamayla birlikte söz konusu sloganlar, Windows'un yeni kampanyasında kullanılmaya devam ediyor. Bakalım bu sorun ilerleyen günlerde nasıl gelişecek?

Okuyucu Yorumları