Matrix 4 ve 5'in 3D hayali kısa sürdü...

Çekilecek 2 yeni Matrix filmi hakkında ortaya atılan müthiş iddia meğer tamamen yalanmış...

Matrix hayali kısa sürdü!

Matrix, çıktığı döneme damasını vuran bir seriydi. Her ne kadar devam filmleri çok eleştirilse de serinin ilk filmi inanılmazdı.

Nitekim uzun süren bir sessizliğin ardından, seri hakkında yeni bilgiler sızmaya başladı. Yayılan söylentiye göre yeni Matrix filmleri yolda. Hem de bir değil iki tane. Yetmezmiş gibi 3D olarak yapılacak olan bu filmler hakkındaki söylenti, bundan birkaç gün önce ortaya çıktı.

"London International School of Performing Arts" isimli okuldaki bir seminere konuşmacı olarak katılan Keanu Reeves, yeni çekilecek olan Matrix filmlerinden ve bu filmlerin 3D olacağından bahsetti. Hatta filmler için James Cameron ile iletişime geçilmeye çalışıldığı ve en iyi 3D filmi çekmek için ellerinden geleni yapacakları da bu söylentilerden bazılarıydı.

...Ve hayal kırıklığı...

...Ve hayal kırıklığı...
Hepsi yalanmış...

Ancak Londra'daki okul yönetimi durumun ne kadar yanlış lanse edildiğini anlamış olacaklar ki olaya el koydular. Yapılan açıklamaya göre Keanu Reeves'in bu ya da buna benzer bir açıklamada bulunmadığının altını çizen okul yönetimi, yapılan açıklamadan sonra Reeves'in ekibi tarafından da destek görerek haberi net bir şekilde yalanladı.

Yine de böyle bir haber duymak bile çekilecek 3D Matrix filmlerinin ne kadar da inanılmaz olabileceğini hayal etmeye yetiyor. Ancak ne yazık ki şimdilik sadece hayal etmeklee yetinmek zorundayız. Bakalım önümüzdeki aylarda konuyla ilgili bir gelişme yaşanacak mı?

Okuyucu Yorumları