Marvel, kovduğu yönetmeni tekrar göreve çağırdı!

Sosyal medyadaki yazışmaları nedeniyle aforaza uğrayıp, DC Comics'e transfer olan James Gunn geri çağrıldı.

Marvel'dan U Dönüşü!

Dünyanın en başarılı yönetmenleri ve yapımcıları arasında yer alan James Gunn, Guardian of The Galaxy serisinin ilk iki filminde en tepede yer aldı. Gunn'ın yönetmenliğini üstlendiği iki filmde dünyanın en çok gişe hasılatı elde eden eserleri arasına, adlarını yazdırmayı başardı.

Ne olduysa üçüncü filmin çevrim sürecind gerçekleşti. İddialara göre "James Gunn, geçmişte bazı tacizcilere, sosyal medya paylaşımları" ile destek vermişti. Disney-Marvel Comics ikilisi ise bunu kabul etmedi ve James Gunn'ı işten kovdu. Baş rakip DC, fırsatı değerlendirdi ve James Gunn'a; Suicide Squad'in ikinci fiminin yönetmenliğini koltuğunu teslim etti.

Walt Disney-Marvel Comics işbirliği James Gunn'ı tekrar göreve çağırdı ve Guardians of The Galacy serisinin üçüncü filninin yönetmenliğine onay verdi. James Gunn; gerek oyuncuların gerekse yapım ekinin isteğiyle geri döndü. James Gunn, ilk imzayı Marvel Comics ve Disney için attığından, stüdyolar arasında herhangi bir çatışma yaşanmıyor. Kısacası ünkü yönetmen, her iki filmde de görev üstlenebilecek.,

James Gunn; zorlu süreçte hem oyuncu, hem hayranlar,hem çoğu Marvel yöneticisi, hem de Warner Bors. yöneticilerinin teklifi ile güçüne güç katmayı başardı.

Guardians of Of Galaxy Vol 3'ün 2020''nin son çeyreğinde gösterime girmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları