Maliyetleri düşüren IP uygulaması CeBIT'te

Karel, bu yıl da bilişim dünyasının dev buluşması CeBIT Bilişim Eurasia'da yerini alıyor.

IP ile maliyeti düşürün!

7- 12 Ekim 2008 tarihleri arasında, TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan CeBIT Bilişim Eurasia'da Karel, yeni nesil iletişim teknolojilerinden IP telefon uygulamalarını tanıtacak. İletişimde en yeni uygulamalar hakkında bilgi almak isteyenler Karel'in Salon 3'de yer alan 225 numaralı standını ziyaret edebilirler.

Bu yıl bir kez daha bilişim dünyasını TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir araya getirecek olan CeBIT Bilişim Eurasia'da Karel, işletmelerde iletişim verimliliğini artıran ve giderleri düşüren tümleşik IP çözümlerini tanıtacak. Karel, iş dünyası salonlarından Salon 3'de 225 numaralı standda fuar ziyaretçileri ile buluşacak.

7- 12 Ekim 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan CeBIT Bilişim Eurasia'da Karel ziyaretçilere yeni ürünleri ve çözümleri ile ilgili uygulamaları birebir deneme fırsatı sunacak ve bu uygulamalar hakkında bilgi verecek.

Bilişim sektörü için çok önemli bir buluşma vesilesi olduğunu, fuara bu yıl 9. kez katıldıklarını belirten Karel Pazarlama Direktörü Nurşen Yıldırım şunları söyledi:

"Hepimizin bildiği gibi artan rekabet ve düşen karlılık artık işletmeleri yaratıcı ve daha ekonomik ancak teknolojiden ve kaliteden ödün vermeyen çözümlere doğru itiyor. Bu nedenle bu yılki CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı için kolay, hızlı, mobil ve düşük maliyetli çözümlerimizle hazırlandık. Karel kullanıcılarının günlük iş akışlarını büyük ölçüde hafifletecek entegre iletişim çözümlerimizin, tümleşik IP sistemlerimizin, fuarda büyük ilgi görmesini bekliyoruz. Bu yıl WEB-CM web tabanlı CTI yazılımımızı, telefon ve konsol modellerimizi, VoIP uygulamalarımızı, kablosuz haberleşme çözümlerimize bağlı olarak IP DECT, DECT ve WiFi çözümlerimizi, IP çağrı merkezi ve görüşme kayıt sistemlerimizi de fuarda incelemek mümkün olacak"

DS200 telefon sistemi için geliştirilen ve aranan aboneye isim söylenerek ulaşılabilmesini sağlayan, e-mailleri sesli olarak okuyabilen robot operatör modülü de Karel standında yer alacak. Fuarda ayrıca Karel'in daha küçük kapasiteli işyerlerinin IP iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere pazara sunacağı IPX20 iletişim sunucusunun da tanıtımı da yapılacak.

10 Ekim'de telekomünikasyon forum alanında

Karel, 10 Ekim Cuma günü saat 15.00'de, 3. salondaki telekomünikasyon forum alanında "Tümleşik IP Çözümleri" ile ilgili bir sunum gerçekleştirecek, dinleyicilerin konu ile ilgili sorularına yanıtlayacak.

Okuyucu Yorumları