Magic Eden'dan Bored Ape Yacht Club NFT'lerine Özel Pazar Yeri Teklifi

Ethereum entegrasyonunu duyuran MAgic Eden, bu sefer de popüler NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club için özel bir pazar yeri önerdi.

Magic Eden'dan Bored Ape Yacht Club NFT'lerine Özel Pazar Yeri Teklifi

Solana sahip olduğu ölçeklenebilirlik performansı ve verimliliği ile Blockchain rekabetinde hızlı adımlarla ilerliyor. Bu noktada ağın öne çıkan NFT platformu Magic Eden da gelişimini sürdürüyor. Yakın zamanda Ethereum entegrasyonunu duyuran platform, bu sefer de popüler NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club için özel bir pazar yeri önerdi.

Bored Ape Yacht Club, 2021’in nisan ayında hayata geçtiğinden bu yana oldukça büyük bir kitleye sahip. 84 Ethereum‘luk (ETH) taban fiyata sahip olan koleksiyona birçok ünlü de sahip durumda. Durum böyle olunda bu tarz NFT’lerin etkisi platforma da etki ediyor. ApeCoin‘in yönetişimi üzerinden önerilen fikir ise bu iki popüler ismi birleştirmeye odaklanıyor.

Önerinin de başlığından anlaşılacağı üzere Bored Ape’lerin ApeCoin (APE) ile alınıp satılabilecek şekilde özel bir pazar yerine sahip olması hedefleniyor. Bu noktada Solana tabanlı Magic Eden tarafından yapılması istenen pazar yeri, hem BAYC’ye özel olacak hem de düşük işlem ücretlerine sahip olacak.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.