Macera severler için çok özel bir dosya

CHIP Download'dan, bir zamanların en popüler macera oyunlarının tam sürümleri...

Macera klasikleri burada...

Günümüzde popüler olarak oynanan bir çok oyunun temeli aslında 80 ve 90 larda oynadığımız bilgisayar oyunlarına dayanıyor. Monkey Islan, Sam & Max ve Discworld gibi zamanının flaş oyunları bu özel dosyada sizlerle buluşuyor.

Özel dosya: 20 Bedava Tam Sürüm Macera Oyunu!

Macera oyunlarında amaç oyundaki karakteri yöneterek ona bazı işler yaptırmak ve bulmacaları çözerek hedefe doğru ilerlemektir. Yetenek, dikkat ve sabır isteyen bu oyunlar zamanında bir çok oyunsever tarafından zevkle uzun saatler boyunca oynanmıştır. Çoğu zaman eğlenceli içeriğe sahip olan bu oyunların tadına doyum olmaz!

Bu özel dosyada zamanın en popüler 20 oyununu bulacaksınız. Hepsi tam sürüm, hepsi ücretsiz! Üzerinden yıllar geçmiş olsa da bilgisayar başında zvkli ve eğlenceli saatler geçireceğinize garanti veriyoruz!

Özel dosya: 20 Bedava Tam Sürüm Macera Oyunu!


Bu özel dosyada Discworld, Torin's Passage, Fable and Beneath a Steel Sky, Drascula: The Vampire Strikes Back ve No Action Jackson gibi macera klasiklerini bulabileceksiniz.

Ayrıca bu oyunları modern bilgisayarlarda oynayabilmek için kullanabileceğiniz yardımcı programları da özel dosyamıza dahil etmeyi ihmal etmedik elbette...


Türkiye'nin en hızlı Download sitesi: CHIP Download

Okuyucu Yorumları