Lüks ve 3G Sony Ericsson

Lüks yaşamı sevenlerin telefonu Sony Ericsson T715 görücüye çıktı; işte bütün özellikleriyle T715...

Lüks ve 3G Sony Ericsson

Sony Ericsson T715, kullanıcılarına farklı bir deneyim sunuyor. Zarif, kullanışlı, şık ve ergonomik yapısının yanı sıra, kolay mesajlaşma için ergonomik tuş takımı, Turbo 3G bağlantısı, Media Go™ özelliği ve küresel etkinlikler içeren akıllı masaüstü ile hayatı kolaylaştırıyor.

Galaxy Silver modelinin parlak yüzeyi ve Rouge Pink modelinin ayna efekti iki lüks ve şık konsept sunuyor.

Arayın, bulun, gerçek hızı keşfedin
Sony Ericsson T715'in Turbo 3G özelliği sadece telefonunuzu internete ADSL hızında bağlanmakla kalmıyor, aynı zamanda büyük dosyaları ve e-posta eklerini de anında telefonunuza yükleme olanağı sağlıyor.

İnternette gezdiğiniz internet sitelerini ve haber veri kaynaklarını da birkaç saniyede ekranınıza almanıza imkan veren T715, bloglardan ve internet sitelerinden son dakika haberleri ve başka içerik öğelerini de almanıza imkan sağlıyor. Yanlızca RSS akışına abone olmanız ve bilgilerin size ulaşmasını beklemeniz yeterli.

Turbo 3G ve fiyatı...

Turbo 3G ve fiyatı...
Hava ve yol durumunda kolaylık

Turbo 3G özelliği sadece bu özelliklerle sınırlı kalmıyor. Telefonunuzun AccuWeather.com uygulaması ile, dünyanın her yeri için 3 günlük hava durumu tahminlerini öğrenebilir, e-posta istemcisi sayesinde gelen kutunuza istediğiniz yerden erişebilir, e-posta kutunuzu dünyanın herhangi bir yerinden kontrol edebilir ve e-posta gönderip alabilirsiniz. Gideceğiniz adresi bilmemeniz de artık dert değil. T715 ile Google Maps'i kullanarak gitmek istediğiniz yere en kısa yoldan ulaşmanız mümkün.


Sürükleyin bırakın, eğlencenin keyfini çıkarın

Sony Ericsson T715'in Media Go özelliği sayesinde gittiğiniz her yere eğlencenizi de götürmeniz artık çok kolay. Size sadece telefonunuzu PC'nize bağlamak ve medya dosyalarınızı sürükleyip bırakma yöntemiyle telefonunuza atmak kalıyor. T715 ise Otomatik Senkronizasyon özelliği ile dosyalarınızı zahmetsizce dönüştürüyor ve size film, müzik dosyalarınızda en iyi kaliteyi sunuyor. Farklı özellikleri bununla sınırlı kalmayan Sony Ericsson T715'in içinde bulunan dâhili FM radyosu ile istasyonunuzu ayarlayın, ve her yerde müziğin zevkine varın.

Anlarınızı ölümsüzleştirin ve sevdiklerinizle paylaşın
Özel menülere, telefondaki görüntüleme ve mesajlaşma özellikleriyle doğrudan etkileşime sahip Sony Ericsson T715'in 3.2 mega piksel kamerası ile özel anlarınızı sevdiklerinizle paylaşın ve anlarınızı ölümsüzleştirin. Aynı zamanda çektiğiniz resme metin ekleyin ve blogunuzdan ailenizle ve sevdiklerinizle paylaşın.

Sony Ericsson T715 telefon, yaklaşık 255 Euro (KDV dahil) son kullanıcı fiyatıyla alıcı buluyor.

Bütün özellikleri

Bütün özellikleri
Sony Ercsson T715 zengin özelliklere sahip

Özellikleri:
3.2 megapiksel kamera, 3.2x'e kadar dijital zum, Video kayıt, Resimli blog,Fotoğraf düzeltme, Müzik, Bluetooth™ stereo (A2DP desteği ile Bluetooh™ üzerinden stereo müzik dinleme), Müzik formatları (MP3/AAC), TrackID, (Müzik tanıma), PlayNow, Albüm kapağı, Mega Bass, Medya Çalar, İnternet, Web tarayıcısı - NetFront, Web yayınları, İletişim, Hoparlör,Titreşim,Video çağrısı (Ana kamera)

Tasarım
Resimli duvar kağıtları, Animasyonlu temalar, Mesajlaşma, Metin mesajlaşması (SMS), Resimli mesajlaşma (MMS), Ses kayıt, Otomatik Metin Girişi, Anlık mesaj sistemi, Exchange ActiveSync, E-posta,

Eğlence
3 boyutlu oyunlar, Gerçek zamanlı video, Java, Media, Radyo - RDS özellikli FM radyo, Video izleme, YouTube

Bağlantı
Bilgisayar senkronizasyonu, Bluetooth™ teknolojisi, Google Maps™, Modem, PictBridge, USB desteği, USB taşınabilir bellek, Ajanda, Görevler, Hesap makinesi, Kronometre, Notlar, Takvim, Telefon rehberi, Uçuş modu, Zaman sayacı, Çalar Saat

W205 Detayları
Boyut: 92 x 47 x 16.4 mm
Ağırlık: 96 gr.
Renkler: Ambient Black
Ekran: 262,144 TFT QVGA
Çözünürlük: 240x320 pixel
Ekran boyutu: 3.6 x 1.9 x 0.6 inç
Bellek: 90MB Telefon hafızası
SanDisk microSD™ desteği
Konuşma süresi: Yaklaşık 10 saat
Bekleme süresi: Yaklaşık 400 saat
Video Görüşme: 3 Saat

Kutu içeriği
T715, batarya, şarj ünitesi, stereo kulaklık, kullanım kılavuzu.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları