Logitech V270 Kablosuz Bluetooth Mouse

Logitech, bir alıcıya ihtiyaç duymadan çalışan ilk kablosuz mouse'unu pazara sundu.

Logitech V270

Logitech® V270 Kablosuz Optik Bluetooth mouse, Bluetooth alıcısına sahip notebook PC'lerle ve Bluetooth özellikli Apple® PowerBook®larla çalışıyor. Ürün, kullanım ve taşıma kolaylığı ile mobiliteye önem veren kullanıcılar düşünülerek tasarlandı.

Mouse, Wi-Fi notebook'lar, kablosuz telefonlar gibi diğer 2.4 frenkansında çalışan cihazlarla sinyallerinin karışmaması için Bluetooth 1.2 kablosuz teknolojiyi kullanıyor. Logitech V270 mouse'un tasarımı Logitech'in çok başarılı ürünlerinden esinlenerek, hızla artan notebook PC kullanıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda hazırlandı

V270 normal kullanımda 3 ay pil ömrüne sahip, bu süre aç/kapa düğmesinin kullanımıyla uzatılabiliyor. Mouse ayrıca Logitech'in akıllı güç yönetim sisteminin bir parçası olan ve pil bitmeden önce sizi uyaran düşük batarya göstergesine sahip. Logitech V270 mouse bir çok yüzeyde düzgün ve keskin izleme yapmanızı sağlayan 1000 dpi'lik optik motora sahip, bu özellik yolda mouse kullanan profesyonel mobil kullanıcıları için önemli.

Logitech V270 mouse, Windows® işletme sistemini kullanan PC'ler için Logitech® SetPoint™ yazılımıyla birlikte sunuluyor ve böylelikle mouse'un bilgisayara ilk kez bağlanması sırasında kolaylık sağlıyor. Mouse'un tabanındaki reset düğmesine bastığınız zaman, mouse discovery moduna geçiyor, SetPoint yazılımını başlatıyor ve işlem sihirbazı kullanıcının bağlantıyı yapmasını sağlıyor. Mouse, işletim sistemindeki denetim masasından discovery mod'una getirilerek herhangi bir Bluetooth cihazı gibi Apple PowerBook'a bağlanabiliyor. PC ya da Mac®'e bir kez bağlandıktan sonra, mouse bilgisayar her çalıştırıldığında otomatik olarak bilgisayara bağlanıyor.

Logitech Perakende Ürünler Pazarlama Müdür Yardımcısı Ashish Arora "Bu mouse'la birlikte gelecekte ne kadar çok kablosuz bilgisayar çevrebiriminin kullanılacağı anlaşılıyor, çalıştırın ve hiçbir alıcıya gerek olmadan hemen bilgisayarınıza bağlansın. En çok satan notebook mouse dizaynını kullanarak alıcısını çıkardık ve Bluetooth kablosuz teknolojisine sahip notebook kullanıcıları için müthiş bir rahatlık sunan bir ürün geliştirdik." dedi.

Sistem Gereklilikleri
V270 mouse'un PC'yle düzgün bir şekilde çalışabilmesi için PC'nin şu özelliklere sahip olması gerekir: Windows® 2000, Windows® XP, Broadcom/Widcom Bluetooth BTW 1.4.2.21+, ya da Microsoft XP SP2, veya Microsoft XP64; CD-ROM sürücüsü. V270 mouse'un Mac'le çalışabilmesi için ise Mac OS X 10.2.8+ özelliğine sahip olması ve bluetooth teknolojisiyle çalışabilir olması gerekiyor.

LOGITECH V270 SATIŞ FİYATI: 54 $ + KDV

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları