Logitech G, Yeni G515 Oyun Klavyesini Tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatı

Logitech, ince tasarımıyla öne çıkan yeni kablosuz oyun klavyesi G515 LIGHTSPEED TKL'i tanıttı. İşte yeni klavyenin çıkış tarihi...

Logitech G, Yeni G515 Oyun Klavyesini Tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatı

Logitech G, modern tasarıma sahip yeni kablosuz oyun klavyesi G515 LIGHTSPEED TKL'i duyurdu.

G515 klavyesi, 22 mm yüksekliğe sahip ve ince tasarımıyla öne çıkıyor. Bu düşük profil sayesinde klavye, bilek desteğine gerek kalmadan konforlu bir kullanım sunmayı amaçlıyor. Düşük profilli anahtarlarla donatılan G515 klavyede anahtarlar 1.3 mm mesafede harekete geçerken, toplamda 3.2 mm hareket mesafesi sunuyor.

G515 klavye, ses yalıtım köpüğü katmanı, önceden yağlanmış anahtarlar, entegre sabitleyiciler ve premium PBT tuş başlıkları ile donatılmış durumda. Ses yalıtım köpüğü, tuşlara basıldığında çıkan sesi minimuma indirmeyi hedeflerken, önceden yağlanmış anahtarlar ise daha az sürtünme ile daha pürüzsüz bir yazma deneyimi sunmayı amaçlıyor. Entegre sabitleyiciler, tuşların daha stabil ve düzgün çalışmasını, premium PBT tuş başlıkları dayanıklılık ve uzun ömür sağlamayı amaçlıyor.

G515, Logitech G'nin yeni duyurulan KEYCONTROL teknolojisi oyunculara kişiselleştirme olanağı sunuyor. Bu teknoloji sayesinde her bir tuşun, oyuncuların ihtiyaçlarına göre makrolar, sesli ipuçları, aydınlatma efektleri ve daha fazlası ile özelleştirilebildiği belirtiliyor. Ayrıca, KEYCONTROL teknolojisi, G SHIFT gibi katmanlar ve değiştiriciler içeriyor, bu durum da tek bir tuşa basarak tüm tuş düzenlerini değiştirme olanağı sağlıyor.

Logitech'in G515 LIGHTSPEED TKL Kablosuz Düşük Profilli Oyun Klavyesi için belirttiği ek özellikler ise şöyle:

  • Kullanışlı 2:1 LIGHTSPEED Kablosuz Eşleştirme: Oyuncular, G515 LIGHTSPEED dongle'ı aracılığıyla G502 X PLUS gibi oyun mouselarınıbağlayarak bir USB portunu serbest bırakabilir.
  • LIGHTSYNC RGB Aydınlatma ile Masa Aydınlatma Seçeneği: Oyuncular, ~16.8M renk seçeneği ile deneyimlerini kişiselleştirebilir ve tüm Logitech G ekipmanlarını G HUB ile bağlayabilir.
  • Çok Yönlü Üç Modlu Bağlantı: Oyuncuların LIGHTSPEED kablosuz, Bluetooth® ve USB-C kablolu veri modu arasında seçim yapmalarını sağlar.
  • Kesintisiz Oyun: Klavye, 36 saate kadar kesintisiz, sürekli oyun oynama olanağı sunar.

Siyah ve Beyaz renk seçenekleri bulunan Logitech G515 LIGHTSPEED TKL Kablosuz Oyun Klavyesinin, US layout ve Tactile switch seçeneğiyle önümüzdeki aylarda Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor.