LG'nin yeni webOS 3.0 platformu geliyor

LG'nin TV'lerinde kullandığı webOS platformunun 3.0 sürümü, önemli yeniliklerle geliyor!

webOS 3.0 geliyor!

Geçtiğimiz günlerde LG'nin yeni ultra hafif dizüstü bilgisayarı ve monitörleriyle CES 2016 Fuarı'nda ziyaretçilerle buluşacağının haberini yapmıştık. LG, elbette yalnızca bu iki ürün gamıyla değil, daha pek çok kolda tüketicilerle yeniliklerini paylaşacak. Bunlar arasında televizyonlar da bulunuyor.

Yılın en büyük teknoloji şovlarından biri olan CES Fuarı'nın bu yılki ayağında, yine çok sayıda bomba bizi bekliyor. Fuar tarihinin yavaş yavaş yaklaşmasıyla beraber sızıntılar da başladı. Bu sızıntılardan biri de LG'nin televizyon gamına yönelik: HP'den yadigar olan ve LG tarafından büyük yatırımla ayağa kaldırılan webOS platformu, yeni sürümüylr LG'nin akıllı televizyonlarındaki yerini alacak. webOS 3.0'ı CES 2016 fuarında LG'nin yeni seri TV'lerinde görebileceğiz. Hem de beraberinde sürprizlerle birlikte...

LG'nin yeni webOS 3.0 işletim sistemi beraberinde çok sayıda yeni özellik ve hatta ücretsiz içeriklerle birlikte gelecek. Gün geçtikçe büyüyen LG'nin işletim sistemi, özellikle Magic Zoom, Magic Mobile Connection ve gelişmiş Magic Remote eklentileriyle konuşulacak gibi. Magic Zoom ile izleyiciler herhangi bir görüntü kaybı olmaksızın televizyondaki görüntüye yakından bakabilecek, Magic Mobile Connection ile telefonlarını TV'ye bağlayarak telefondaki uygulamaları TV üzerinde görebilecekler.

Öte yandan LG'nin yeni televizyonlarda daha fazla ücretsiz içerik sunulacak. LG'nin iş ortaklarından Xumo ile Buzzfeed, Time, Bloomberg Politics, The Wall Street Journal, PopSugar ve daha pek çok farklı kaynaktan içeriğe yeni platformda erişilebilecek. webOS 3.0'ın elbette daha pek çok farklı özelliği sunması bekleniyor. Hepsini birkaç gün sonra, CES 2016'da göreceğiz.

Okuyucu Yorumları