LG ve Prada'dan şık bir telefon!

İki büyük şirketin birleşerek meydana getirdiği bu cep, modayı mobil sektöre taşıyacak!

LG ve Prada'dan şık bir cep!

LG Electronics, Prada ile yeni bir işbirliği yaparak modayı cep telefonuna taşıyor. İki marka, birlikte tasarladığı LG Prada telefonu 2012 Ocak ayında tüketiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

LG Electronics CEO'su Dr. Jong-seok Park "Prada ile uzun soluklu ve başarılı bir ilişkimiz var. Hiçbir iletişim firması ve lüks markanın kurmadığı bir ilişki bu. Önceki yıllarda LG Prada olarak iki telefon ürettik ve satışa sunduk. Çok da başarılı olduk. Şimdi sofistike ve güçlü bir kimlik sahibi yeni bir modeli tüketiciye sunmak için kolları sıvadık" açıklamasını yaptı.

İki markanın beraber ürettiği ilk telefon LG KE850 Prada telefon 2007 yılının Ocak ayında tanıtılmıştı. Dünyanın dokunmatik ekranlı ilk mobil telefonu olan modelin satışları 18 ay içinde 1 milyona ulaşmış, ayrıca birçok sanat ödülüne layık görülmüştü. Bu telefon şu anda New York City Modern Sanatlar Müzesi ve Şangay'daki Çağdaş Sanat Müzesi'nde sergileniyor. Ardından 2008 Ekim'de Link teknolojisi içeren ve kullanıcılara mesajlara, arama geçmişine ulaşımda bütük kolaylık sağlayan LG II KF900 modeli üretilmiş ve satışa sunulmuştu. Bu telefon da ilk Prada telefonda olduğu gibi yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları