LG'nin kavisli, prototip telefonu göründü!

LG'nin CES 2015'te gösterdiği bu kavisli telefon prototipi, LG G4'ün kavisli sürümü olabilir mi?

LG'den gizemli bir cep!

LG, CES 2015'teki asıl duyurularının yanında gizlice bir cihaz daha gösterdi. Gösterilen kavisli kenarlı telefon, Galaxy Note Edge'e ve bir süredir söylenti şeklinde ortalarda dolaşan Samsung Galaxy S6 Edge'e benziyor.

Daha önce LG G Flex'i piyasaya süren, CES 2015'te LG G Flex 2'yi tanıtan LG'nin kavisli telefonlara yabancı olmadığını biliyoruz. CES 2015'te gösterilen prototip ise G Flex'in aksine çok daha küçük, ekranın sadece sağ ve sol tarafında bulunan keskin kavislere sahip. Bir başka deyişle Samsung Galaxy Note Edge'in kavisli kenarının, her iki tarafa uygulanmış sürümü olarak açıklanabilir. LG, telefonda "Active Bending" adındaki kendi geliştirdiği teknolojiyi kullansa da onu LG G Flex gibi esnetmek mümkün olmuyor.

Gforgames'in raporuna göre prototip, 6 inç'lik bir ekrana sahip ve sadece 720p çözünürlük sunuyor. Ancak cihazın henüz tamamlanmadığını ve son sürümünde çözünürlüğün yükseltilebileceğini hatırlatalım.

Samsung Galaxy S6 Edge'in Samsung'un bir sonraki amiral gemisinin kısıtlı sayıda üretilen, kenarı kavisli ekrana sahip bir modeli olacağı iddia ediliyor. LG'nin de 2015 amiral gemisi LG G4 için de benzer planları olabilir.

Okuyucu Yorumları