LEVEL'dan Kasım'da herkese Fallout 2 hediye

Çıldıran oyun piyasası yepyeni yapımlarla karşımızda. LEVEL tüm bu oyunları sizin için inceledi.

LEVEL yine dopdolu

Yıl 1997... Yıllar sonra "oyun dünyasının klasikleri" olarak değerlendirilecek birçok oyun çıkıyor piyasaya ama öyle biri sivriliyor ki aradan... Fallout. Aradan bir yıl geçiyor ve devam oyunu da sürülüyor piyasaya. Oyuncular için mükemmel bir dönem. Aradan yıllar geçiyor, geçiyor, geçiyor ve sessizlik Fallout 3 ile bozuluyor. Efsanevi serinin üçüncü oyunu Fallout 3 piyasaya çıktı ve LEVEL Dergisi de oyunu tam 10 sayfa boyunca inceledi, ipuçları hazırladı. Bu ayki LEVEL Dergisi'ni kaçırmamanızı öneririz.

Öte yandan Kasım ayının tek bombası Fallout 3 değil; oyun piyasası çıldırmış durumda ve ardı ardına kaliteli yapımlar sürüldü piyasaya. LEVEL Dergisi de bu yapımları tek tek mercek altına aldı. İşte Kasım sayısında öne çıkan konular: Skate 2 ve ArmA 2 ilk bakışları; Alpha Protocol yakın planı; Tokyo Game Show 08 dosya konusu; Far Cry 2, Warhammer Online, Dead Space, LEGO Batman, Brothers in Arms: Hell's Highway, Silent Hill Homecoming, Guitar Hero World Tour, Fable II, Pro Evolution Soccer 2009 ve Saints Row 2 incelemeleri; Hasan Kaçan röportajı...

Son olarak bir bomba daha. LEVEL Dergisi, Kasım sayısında Fallout 3'ü incelemekle kalmıyor, Fallout 2'nin de tam sürümünü tüm okuyucularına armağan ediyor. Söylenecek bir söz kalmadı sanıyoruz.

Okuyucu Yorumları