LEVEL 180 (Ocak 2012)

LEVEL, yeni yılın ilk sayısında okurlarını hediye yağmuruna tutuyor!

LEVEL 180 (Ocak 2012)

Sinema ve eğlence sektörünün sayılı markalarından Star Wars, yepyeni MMORPG uyarlamasıyla oyuncuların karşısında. Star Wars Galaxies sunucularının kapatılmasıyla hemen hemen aynı günlerde piyasaya sürülen Star Wars: The Old Republic, Star Wars hayranlarını 20 Aralık itibariyle ekran başına kilitledi, LEVEL da gezegenler arası seyahatinde topladığı notlarını oyunculara aktardı. Oyunun detaylı incelemesi, ipuçları ve videoları bu ay LEVEL'da.

LEVEL'ın Ocak sayısının içeriğinde yer alan önemli konularsa şöyle: 2011'in En İyi Oyunları dosya konusu; Command & Conquer: Generals 2, DiRT Showdown, FIFA Street, I Am Alive, Spec Ops: The Line, Tekken Tag Tournament 2, The Sims 3: Showtime ilk bakışları; Cities XL 2012, FlatOut 3: Chaos & Destruction, Halo: Combat Evolved Anniversary, Jurassic Park: The Game, Real Warfare 2: Northern Crusades, Star Wars: The Old Republic, To the Moon, Trine 2, X3: Albion Prelude incelemeleri...

Yeni yıla girilmesiyle birlikte LEVEL da okurlarını hediye yağmuruna boğmayı ihmal etmiyor. LEVEL'ın her ay okurlarına düzenli olarak armağan ettiği, Türkiye'nin ilk ve en çok okunan online oyun dergisi Online Oyun, 32 sayfalık dolu dolu içeriğiyle bu ay da takipçilerinin karşısında. Strateji oyunlarına meraklı oyunculara müjde: LEVEL bu ay yedi tam sürümle sizi fazlasıyla mutlu edecek. American Conquest, Cossacks ve Cossacks II oyunlarının yer aldığı paketi kaçırmayın. Son olarak LEVEL, bu ay okurlarına dev The Elder Scrolls V: Skyrim posteri ve dev 2012 takvimi hediye ediyor.

İçeriği tamamı için tıklayın.