LEVEL 160 (Mayıs 2010)

LEVEL'ın Mayıs sayısının kapağını Sam Fisher süslüyor, hediyeler göz kamaştırıyor!

LEVEL 160 (Mayıs 2010)

Sam Fisher'ı bu kez fena kızdırdılar. Birini ciddi anlamda kızdırmak istiyorsanız, o kişinin ailesiyle uğraşmanız gerekir ki birçok filmdeki klişe yöntem de budur. Oyun senaristleri de bu klişe yolu takip etmiş ve Sam Fisher'ı kişisel bir hesaplaşmanın içine sürüklemişler. LEVEL da bu süreci yakından takip ediyor ve olayın tüm detaylarını okurlarına aktarıyor. Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction'ın detaylı incelemesini bu ayki LEVEL'da bulabilirsiniz.

Mayıs sayısında yer alan önemli konularsa şöyle: Alpha Protocol, Gears of War 3, Need for Speed World, The Sims 3: Ambitions ilk bakışları; Medal of Honor, Multiplayer Modlar dosya konuları; 2010 FIFA World Cup South Africa, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Nier, Prison Break: The Conspiracy, Super Street Fighter IV incelemeleri...

11. sayısıyla online oyun tutkunlarının karşısına çıkan ve Türkiye'nin en çok okunan online oyun dergisi olan Online Oyun, 32 sayfalık içeriğiyle ücretsiz olarak tüm LEVEL okurlarına hediye ediliyor. Mayıs ayının tam sürümüyse sıra tabanlı strateji ve RPG türlerini bir araya getiren King's Bounty: Legend. LEVEL'ın bu ayki diğer sürprizleriyse 5€ değerindeki Avalon Heroes kodu ve oyun karakterlerinin yer aldığı sticker.

LEVEL 160 (Mayıs 2010) içeriği için tıklayın.
LEVEL Community için tıklayın.