LEVEL 158 (Mart 2010)

LEVEL'ın Mart sayısı, çok özel Fallout: New Vegas kapağıyla bayilerde!

LEVEL 158 (Mart 2010)

Geçen ay çok özel bir kapağa imza atarak sadece Türkiye'de değil, dünyada da ses getiren Türkiye'nin en çok satan oyun dergisi LEVEL, bu ay da yine çok özel bir kapakla okurlarının karşısına çıkıyor. Fallout serisinin yeni oyunu Fallout: New Vegas'ın ilk bilgileri, ilk ekran görüntüleri ve özel röportajı LEVEL'ın Mart sayısında! Eğer siz de bir Fallout ve RPG hayranıysanız, bu sayıyı kesinlikle kaçırmayın.

Mart sayısında yer alan önemli konularsa şöyle: Fable III, Medal of Honor, Quantum Theory, Transformers: War for Cybertron ilk bakışları; Fallout: New Vegas, SimsTR dosya konuları; Aliens vs. Predator, Battlefield: Bad Company 2, BioShock 2, Dante's Inferno, Heavy Rain: The Origami Killer, MAG, Napoleon: Total War, S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat incelemeleri...

Dokuzuncu sayısıyla online oyun tutkunlarının karşısına çıkan ve Türkiye'nin en çok okunan online oyun dergisi olan Online Oyun, 32 sayfalık içeriğiyle ücretsiz olarak tüm LEVEL okurlarına hediye ediliyor. Mart ayının tam sürümüyse RPG türünün efsane serilerinden Gothic'in son oyunu Gothic 3. LEVEL'ın bu ayki diğer hediyeleri arasında dev Battlefield: Bad Company 2 ve BioShock 2 posterleri ve LEVEL DVD'de Rappelz kurulum dosyası yer alıyor.

LEVEL 158 (Mart 2010) içeriği için tıklayın.
LEVEL Community için tıklayın.